SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Taleplerimizi Sürekli Güncelliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:42:10
A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Milletvekili Öznur Çalık,Kaymakam ve Belediye Başkanının da bulunduğu Arapgir Heyeti ile birlikte Adalet ve Milli Eğitim Bakanlıklarını ziyaret etti, ilçenin sorunlarını ilgililere iletti.
 
Konuya ilişkin olarak Çalık'ın TBMM'deki sekreteryasından yayınlanan bülten şöyle:
 
"Ak Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Arapgir Kaymakamı Ercan Turan, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Güven ve Milli Eğitim Bakanı Yardımcısı Orhan Erdem’i makamlarında ziyaret etti. 
 
Ziyaretlerin ardından basına açıklamalarda bulunan Çalık, “Malatya yatırımlarımıza destek için Arapgir heyetimizle birlikte ziyaretlerimizi sürdürüyoruz.” diye konuştu.  Arapgir’e yeni bir adliye binasının yapılması konusundaki taleplerini heyetle birlikte Müsteşar Güven’e ilettiklerini ifade eden Milletvekili Çalık, Malatya’ya yeni bir adalet sarayının inşa edilmesinin yanı sıra;  hakim lojmanları ve açık ve kapalı cezaevi yapımı ile istinaf mahkemelerinin Malatya’ya kurulması konularının da ziyaret sırasında masaya yatırıldığını ve Müsteşar Güven’in Malatya’nın taleplerinin takipçisi olacağını belirttiğini sözlerine ekledi. 
 
Heyetle birlikte Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’e de makamında bir ziyaret gerçekleştiren Öznur Çalık, “Arapgir’e öğretmenevi, toplantı salonu ve imam hitap lisesi kurmak istiyoruz, bu konuda Sayın Bakanımızdan destek taleplerimizi yineledik. Ayrıca Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarımız Sayın Habip Soluk’a yaptığımız ziyarette, Malatya-Arapgir üzerinden Malatya’yı Karadeniz’e bağlayacak duble yolu gündeme getirerek destek istedik. Görüşmelerimiz oldukça verimli geçti, taleplerimizin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Malatya ve Arapgir tüm bunların çok daha iyisini hak ediyor, biz de bu doğrultuda gündemimizi ve taleplerimizi sürekli güncelliyoruz.” diye konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız