SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Taleplerimizin Karşılanacağını Düşünüyorum"

0
Güncellendi - 2016-03-18 18:41:38
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, geçtiğimiz günlerde, AKP Malatya Milletvekilleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte Malatya’nın sorun ve taleplerini yüz yüze görüşmek üzere bazı bakanlıkları ziyaret ettiklerini anımsatarak “Malatya’ya yapılan ve yapılması planlanan bazı yatırımları ilgili bakanlıklarımızla görüştük, ben şahsen birçok talebimizin karşılanacağını düşünüyorum” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AKP Malatya İl teşkilatınca düzenlenen haftalık halk günü toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıdan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Şahin, geçtiğimiz günlerde, AK Parti Malatya Milletvekilleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte Malatya’nın sorun ve taleplerini yüz yüze görüşmek üzere bazı bakanlıkları ziyaret ettiklerini hatırlatarak “Gümrük ve Ticaret Bakanlığımız da dahil olmakla beraber toplam altı bakanlığa Malatya ile ilgili taleplerimizi ilettik. Hala devam eden yatırımlarımızın bir an önce bitirilmesi ve yapılması planlanan yatırımlarımızla ilgili de konuştuk, ben şahsen taleplerimizin birçoğunun karşılanacağını düşünüyorum, bu konuyla ilgili açıklamayı ilerleyen tarihte yapacağız” diye konuştu.

Konuşmasında, Çanakkale Zaferinin 101. Yıldönümüne de değinen Şahin “Çanakkale zaferi, tarihte hiçbir örneği olmayan bir zaferdir. Ecdadımız, kanları ve bedenleri ile sulamış oldukları bu toprakları kimseye vermediler, omuz omuza yedi düvele karşı ırkı, kültürü ve mezhebi demeden birlikte savaştılar. Bizlere bırakmış oldukları bu toprakları bizlerde sonuna kadar koruyacağız. O ruhla bugün de aynı şekilde ülkeyi bölmeye çalışanlara fırsat vermeden bayrağı daha yükseklere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Terörle mücadele ile ilgili de konuşan Mustafa Şahin “Bugün zihinleri işgal edilmiş olan ve zihinlerini kiraya veren insanlar güney güneydoğuda askerimize, polisimize ve orada yaşayan sivil vatandaşlarımıza saldırıyorlar, tıpkı Çanakkale’deki gibi. Ama onlar nasıl ki dün hezimete uğradılarsa bu günde hezimete uğrayacaklar” dedi.

Şahin, son olarak vatandaşların sıkıntılarına çözüm bulmak adına halk günü toplantıları düzenlediklerini ifade ederek “Seçimden önce milletin yanına gidip milletten bir şeyler istedik, bugün de biz vatandaşlarımızın isteklerini dinliyoruz. Köylere ilçelere giderek halkımızın sorunlarına çözüm üretmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bütün seçimlerde milletimizin desteklerini hep arkamızda hissettik. Bizde bu desteğe layık olmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise 18 Mart Çanakkale zaferini kutlayarak “Ben bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Çanakkale Zaferinin dünyada hiçbir eşi benzer yoktur. Orada bir destan yazıldı. Atalarımız bu toprakları canlarını feda ederek bize bıraktı, bunun kıymetini bilmeliyiz ve Çanakkale ruhuyla ülkemize sahip çıkmalıyız” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız