SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tali Yol mu Sandı?

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:27:37
Tali Yol mu Sandı?
A- A+ PAYLAŞ

Pazar sabahı Tohma Köprüsü üzerindeki demiryolunda bir otomobilin takla atması sonucu meydana gelen, Çevre Mühendisi olan 27 yaşındaki sürücü İbrahim Vicnelioğlu'nun ölümüyle sonuçlanan kazanın, duble yol iken karşılıklı birer şeride düşen köprüye girişte sürücünün işaretleri farketmeyerek son anda demiryoluna girmesi sonucu meydana gelmiş olabileceği değerlendiriliyor.

Pazar sabah 05.30 sıralarında Malatya'dan Sivas yönüne gitmekte olan ve ailesinin Arapgir'de ikamet ettiği bildirilen İbrahim Vicnelioğlu yönetimindeki 44 HY 238 plakalı otomobil, köprü girişine doğru demiryoluna geçiş yapıp 50 metre kadar gittikten sonra takla attı. Karayolu tek gidiş geliş şeritli olan köprüde karayoluyla demiryolunu ayıran demir korkuluklarda herhangi bir hasar olmaması, genç sürücünün, duble yolun tek şeride düştüğü köprü girişindeki işaretleri farketmediği ve son anda yolun daraldığını görünce, tali yol gibi gördüğü demiryoluna geçmiş olduğu olasılığını gündeme getirdi. Köprüye girişten hemen önce karayoluyla demiryolu arasında korkuluk olmaması, zeminde fren izi bulunmaması da bu olasılığı güçlendirdi.

Kaza nedeniyle, TCDD polis tarafından uyarılarak tren seferleri durdurulmuş, kazadan kısa bir süre sonra köprü üzerine gelen yük treni ise, otomobilin enkazı kaldırılıncaya kadar burada bekletilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız