SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Talihliler Otomobillerini Aldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:09:52
Talihliler Otomobillerini Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Esenlik Marketlerin ilk çekilişinde otomobil kazanan 4 talihlinin otomobilleri teslim edildi.

Kampanyanın birinci etabında süpermarket şubelerinde 44 TL'lik alışveriş sonucu 041595, 093105, 008763, 137368 numaralı kuponları dolduran İsa Akça, Onur Duran, Mustafa Tanrıverdi, Abdullah Şükrü Toprak kazandıkları Citroen C Elysee'nin anahtarlarını Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Genel Müdür Yardımcıları Mesut Bozkurt ve Ahmet Faik Yıldız'ın elinden aldı.

Anahtar teslim töreninde konuşan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, “Müşterilerimize otomobil hediye etmek bizleri mutlu etmektedir. Bizler kazandıkça Malatya kazanmaya devam edecek. Kampanyamızın diğer etaplarına katılan bütün müşterilerimize hayırlı kazançlar diliyorum. Esenlik müşterilerinden kazandığını tekrar müşterisine dağıtıyor” ifadelerini kullandı.

Otomobil kazanan Abdullah Şükrü Toprak, “Malatya'ya başka bir ilden gelerek bu ildeki insanların gönlünü kazanmak bizlere gurur vermektedir. Esenlik'in bu ayrıcalığı ise bize ayrı bir onur ve gurur verdi. Teşekkürler Esenlik” dedi.

Öğretmen olan İsa Akça isimli talihli, “Kazandığını bizler ile paylaştığı için Esenlik'e teşekkür ediyorum. İnşallah diğer çekilişlerde başka talihlilerin yüzerini güler” diye konuştu.

Emekli Mustafa Tanrıverdi ise şöyle konuştu:

“Esenlik'e çok teşekkür ediyorum. Esenlik sürekli itimat edilecek bir müessese. Gıda ve diğer yönlerden çok sağlam bir kuruluş.”

Astsubay Onur Duran da “Acılar paylaşıldıkça azalır. Mutluluklarda paylaşıldıkça çoğalır. Esenlik kazandıklarını bizlerle paylaşarak mutluluklarımızı çoğalttı. Teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız