SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Talihsizlikler Peşimi Bırakmadı"

0
Güncellendi - 2018-03-03 03:35:52
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu İssiar Dia, talihsiz sakatlıklar yaşadığını ifade ederek, çok çalışıp, sahalara dönerek, sezonu iyi bir şekilde tamamlamak istediğini söyledi.

Sezona çok iyi başladığını ancak talihsiz sakatlıklar yaşadığını anlatan Dia, “Talihsizlikler, sakatlıklar peşimi bırakmadı. Sezonu iyi bitirmeye çalışacağım. Geri döndüm, çok çalışıyorum. Hiç olmazsa sezonun sonunu iyi bir şekilde bitirmeye çalışacağım” diye konuştu.

Evkur Yeni Malatyaspor ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Dia, 2020 yılına kadar takımla olacağını ifade etti.

Senegalli futbolcu, Malatya’da çok mutlu olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Hem takım hem de taraftar olsun sürekli bana ilgi gösterdikleri için çok mutluyum. Bunu gelecek sene onlara iade edeceğimi düşünüyorum” dedi.

“DURUMUMUZ İYİ, DAHA DA İYİ OLABİLİR”

Dia, Evkur Yeni Malatyaspor’un son durumuna ilişkin, “Şuan ki durumumuz çok iyi, daha da iyi olabilir. Özellikle hoca değişiminden sonra çoğu kişi bize inanmadı. Bizde tam tersini ortaya koyarak, iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Kalan maçlarda maksimumum puanı alıp, daha yukarı sıralara tırmanmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Senegalli orta saha oyuncusu, Evkur Yeni Malatyaspor’a ilginin olduğunu ifade ederek, “Kulübe ve bana güzel bir ilgi var. Gazeteciler, taraftarlar, kulüp çalışanlarını da katıyorum. Bu nedenle çok çalışıp, sezonu iyi bitirmek istiyorum. O insanlara karşı bir teşekkür amaçlı bitirmek istiyorum. Bir an önce dönüp, eski İssiar’ı sahada izlettirmek istiyorum” diye konuştu.

2020 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

İssiar Dia, Evkur Yeni Malatyaspor’da 10 karşılaşmada 551 dakika görev aldı. 6 karşılaşmada ilk 11’de sahaya çıkan Dia, 2 asist yaptı. Dia, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 3 karşılaşmada 171 dakika görev aldı. Senegalli futbolcu, 1 kez de TSYD Ankara Kupası’nda görev alırken, 76 dakika sahada kaldı.

İssiar Dia’nın Evkur Yeni Malatyaspor ile 31 Mayıs 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • alp (6 yıl önce)
    bence de elden çıkarmaya bakın. süper lig takımlarından kimse almaz bu adamı. tff 1. lig takımlarına gönderin gitsin. zararın neresinden dönülse kardır. ücretinin bi kısmını biz veririz geri kalanı gittiği takım versin. dia baraziye diallo elden çıkarmaya bak başkan başımıza bela olmasınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • alp (6 yıl önce)
    adil gevrek kaç bin euro ya imzalamış acaba çok merak ediyorum. adam bu kadar parayı hiç bir yerde alamaz o yüzden gitmek istemiyor haklı olarak. 2020 e kadar bağlamış adil gevrek. adamlar anlaşma yapmayınca da gelmiyorlar ne yazık ki. seneye daha dikkatli transfer yap başkan. işi bitmiş adamları takıma getirme. potansiyeli olan oyuncuları getir.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat o (6 yıl önce)
    Yangel osman yatmaya geldi baktı baskı çok hemen mağdur edebiyatı.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (6 yıl önce)
    Bence iyi futbolcu büyük maçlarda görecceıiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (6 yıl önce)
    Malatyaya para için gelmiş bir futbolcu başka birseye yaramazsın dia
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Bundan malatyaspora zerre kadar fayda gelmez.Keşke kiralama formülü üzerinde durulsaydı.sezon sonu rahatça gönderebilirdik.Başımızı çok ağrıtacağa benziyor.
    0
    0
    Yanıtla