SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Talimat Verdim'

A- A+ PAYLAŞ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Elazığ'dan Ankara'ya gitmek için geldiği Malatya'da Belediye Başkanı Cemal Akın'ın akşam yemeğinde konuğu oldu.

Konuya ilişkin Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Elazığ’da gerçekleştirilen açılış törenlerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte katılan ve Elazığ programlarının ardından Malatya’ya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Dede Korkut Lokantasında akşam yemeğinde yetkililerle bir araya geldi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın Bakan Güler onuruna 18 Ekim Cumartesi akşamı verdiği yemeğe, Malatya Valisi H. İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı H.Cemal Akın, AK Parti Malatya Milletvekilleri ile AK Parti İl Başkanı da katıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, “Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Elazığ’da düzenlenen bir dizi açılış ve AK Parti kongresine katıldık. Elazığ programlarımız sonrasında hem Malatya Valimizle, hem Belediye Başkanımızla, hem de Milletvekillerimizle çok detaylı görüşmelerimiz oldu. Zaten Malatya’nın meselelerini ve yatırımlarını biliyoruz” dedi.

Bakan Güler, “Enerji Bakanlığı olarak kabloların yer altına inmesi, trafoların yenilenmesi ve modernize edilmesi çalışmalarımız devam ediyor. Doğalgazda zaten bir sorun yok. Diğer enerji yatırımları konusunda da çalışmalarımız var” dedi.

Bakan Hilmi Güler, Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ın Cezmi Kartay Caddesi’ndeki eğlence merkezlerinin bakanlığına bağlı bir araziye taşınması konusunu kendisine ilettiğini ve bu sorunun halledilmesi için Belediye Başkanı H.Cemal Akın ile görüşmeler yaptıklarını belirterek, ilgili genel müdüre talimat verdiğini söyledi.

Bakan Güler, Malatya’nın oturmuş bir şehir olduğunu, güzel görüşmeler yaptıklarını ve mutlu bir şekilde ayrıldığını da sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın, Cezmi Kartay’daki eğlence merkezlerinin şehir dışına taşınması konusundaki çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Sayın Bakanımızla kendi bakanlıklarına ait bir yere söz konusu eğlence merkezlerinin taşınmasını konuştuk.Sayın Bakanımız da ilgili genel müdüre talimat vererek çalışmaların hızlandırılmasını istediler. Kendilerine bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız