SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Talipli Çıktı Ancak Anlaşmadık"

0
Güncellendi - 2017-06-12 18:41:48
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig(BAL) takımı İnönü Üniversitesispor’un başkanı Emin Kafkas, "Yaptığımız toplantı sonucu sayın rektörümüz ile kulübün maddi açıdan desteklenmesi noktasında yönetmeliklerden kaynaklı bazı sorunlar olduğu ortak sonucuna vardık. Kulübü satma ya da faaliyetlerini durdurma kararı aldık. Talipli birisi çıktı ancak henüz kimseyle anlaşmadık” dedi.

Kafkas, İHA’ya yaptığı açıklamada BAL’da Malatya’yı temsil eden İnönü Üniversitesispor Kulübü’nün satılması ya da faaliyetlerini sonlandırması kararı aldıklarını paylaştı. İnönü Üniversitesispor’un BAL’da geçen sezon Malatya’yı çok iyi temsil ettiğini belirten Kafkas, "Yaptığımız toplantı sonucu sayın rektörümüz ile kulübün maddi açıdan desteklenmesi noktasında yönetmeliklerden kaynaklı bazı sorunlar olduğu sonucuna varıldı. Bu nedenle kulübümüzü satma ya da faaliyetlerini sonlandırma kararı aldık. Sayın rektörümüz futbol takımımızın devam etmesi taraftarıydı, ancak futbol kulüplerinin ekonomik yönden desteklenmesi noktasında yönetmelikte bazı sorunlar tespit edildi. Tabi kulübümüzde ekonomik anlamda yaşanan sıkıntıların çözülememesi ve bu durumun da üniversitemize ek bir külfet oluşturacağı gibi gerçekler de vardı. Sonuç itibariyle kulübü satma ya da faaliyetlerini durdurma kararı aldık" dedi.

"Talipli birisi çıktı"

Kafkas, kulübe şuana kadar bir taliplinin çıktığını da belirterek, “Elbette biz Malatya’nın temsili noktasında bu güzide kulübümüzün hayatiyetini sürdürmesi taraftarıyız. Umarım bir kurum ya da kişi bu takımı sahiplenir ve bizim bıraktığımız yerden bayrağı daha yukarılara taşır. Şuana kadar talipli birisi çıktı, ancak henüz kimseyle anlaşmadık” ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız