SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tam Belediyenin Önünde

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, belediye binası önünde bir aracın yanması itfaiye ve polis ekiplerini alarma geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Günhan Dursun yönetimindeki 44 AV 073 plakalı otomobilin ön kısmında çıkan yangın, belediye binası önündeki çeşmeden kova ile alınan su kullanılarak büyümeden ve araca fazla zarar vermeden söndürüldü.

Bu arada belediye önündeki araç yangının Emniyet Müdürlüğü'ne bildirilmesi üzerine olay yerine Terörle Mücadele Şubesi ekipleri de gelerek araç ve sürücüsü ile ilgili inceleme yaptı. Belediye itfaiye ekipleri ise araca müdahale etmeden geri döndü. Başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız