SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tam Destek Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:27:24
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yapılacak “İl Başkanları” toplantısına katılacaklarını belirterek, “CHP İl örgütü olarak Kılıçdaroğlu’nun başbakanlığına tam destek vereceğiz” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, 7 Haziran genel seçimlerini değerlendirmesini yapmak üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında toplanacaklarını söyledi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP’li Kiraz, 7 Haziran genel seçim sonuçlarını belediye başkanları başta olmak CHP Malatya İl yönetimi, CHP’li ilçe başkanları, belediye meclis üyeleriyle ayrı ayrı değerlendirmeler yaptıklarını kaydetti. Yapılan değerlendirme toplantılarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başbakanlığında yapılacak koalisyon hükümetlerine tam destek verilmesi gerektiği konusunda hemfikir olduklarını belirten Kiraz, yapılacak il başkanları toplantısında da bu yönde düşüncelerini açıklayacaklarını vurguladı. 

Hem Malatya’da hem de ülke genelinde CHP’nin lokomotif olması gerektiği yönünde güçlü bir kanı oluştuğunu belirten Kiraz,  CHP’nin halkın umudu olmaya devam ettiğini kaydetti. 7 Haziran genel seçimleri öncesinde yayınlanan anketlerle toplumun yanlış bir şekilde yönlendirildiğini söyleyen Kiraz, toplumun yanlış yönlendirmelerine rağmen 7 Haziran genel seçimlerinde CHP Malatya İl örgütü ve milletvekili adayları olarak birlik, beraberlik içinde mücadele ettiklerini, tüm olumsuz koşulları olumlu hale getirmenin gayreti içinde olduklarını kaydetti. 

Ramazan Ayı’nın yarından (bugünden) itibaren başladığını anımsatan Kiraz, Ramazan Ayı’nın birlik, beraberliğin pekişmesi, özellikle de Suriye sınırında yaşanan acı olayların da bu vesileyle durması gerektiğini belirtti. Ayrıca,   Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in vefatı ile ilgili bir değerlendirme yapan Kiraz,  Demirel’in hoşgörüsünün her zaman ihtiyaç duyulduğunu, ülkenin ve tüm sevenlerinin başsağlığı temennisinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız