SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tam Güvenilir İlçeye Doğru'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde polis uygulama yaptı. İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Karakuş'un direktifleriyle yapılan uygulamada kahvehaneler denetlendi, kimlik kontrolü yapıldı.

Uygulamada yaklaşık 60 araç kontrol edildi. Yapılan kontrollerde polisin dur ihtarına uymayarak kaçan bir aracı takip eden ekipler, aracı yakaladı. Otomobilde yaptıkları arama sonucunda 5 ilden çalındığı belirlenen ve bilgisayarlar altın ve ziynet eşyaları, çeşitli markalarda cep telefonları, giyecek, evleri ve iş yerlerini soymakta kullanıldığı sanılan muhtelif büyüklükte bıçak, tornavida, pense gibi malzemelerle birlikte 135 parça ele gerildi. Olayla ilgili olarak Ö.A (50), E.K. (39), N.B, (37) ve İ.Y (77) isimli şahıslar gözaltına alındı. Şahısların üzerlerinde 1 adet tabanca ve buna ait 73 mermi ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Doğanşehir Emniyet Müdürü Abdurrahman Karakuş, yaptığı açıklamada "Yaptığımız uygulama neticesini verdi ve hırsızlık çalıntı mallar ele geçirdik. İlçemiz şehir görüntüleme sistemi olarak bilinen MOBESE kameraları ile izlenmekte. Doğanşehir artık emniyet açısından tam güvenilir bir ilçe olmaya doğru gidiyor. Vatandaşlarımızdan da olumlu mesajlar alıyoruz." dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız