SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tam İki Yıl Sonra..

A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da 2 yıl önce 4 kişinin öldürüldüğü cinayet davası nedeniyle aranan katil zanlısı olayı işlediği tarihte yakalandı. 
 
Malatya'da 26 Kasım 2009 tarihinde Cezmi Kartay Caddesi'nde bir birahanenin işletmecisi emekli öğretmen Seydi Battal Kılıç (60), oğlu Erdal Kılıç (36), kayınbiraderi Mustafa Kılıç (49) ile işyeri çalışanı Hasan Tecimer (35), çıkan kavgada öldürülmüştü. Olaydan sonra olayın asıl faili olan Bekir Boztepe firar ederken yakalanıp Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Ömer Boztepe hakkında 4 kişinin öldürülmesine yardım etmekten toplam 25 yıl, 1 kişiyi öldürmeye teşebbüsten 4 yıl 22 gün ve 1 kişiyi
yaralamaktan ise 2 ay 15 gün hapis cezası olmak üzere toplam 29 yıl 3 ay 7 gün hapis cezası verilmişti. Mahkeme heyeti, adam öldürme suçundan tutuklu yargılanan Ahmet Çelik ve Celal Türker hakkında ise beraat kararı vermişti. Katil zanlısı Bekir Boztepe'nin dosyası ise ayrılmıştı. Olaydan sonra 2 yıldan beri Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince aranan olayın asil faili Bekir Boztepe, olaydan 2 yıl sonra, olayı işlediği 26 Kasım'da yakalandı. 
 
Katil zanlısı Asayiş Şubesi'ndeki sorgusunu ardından polis yeleği giydirilerek, Malatya Adliyesi'ne sevk edildi. Katil zanlısı ile kendisine yardım ve yataklık eden bir şüpheli de yine adliyeye sevk edildi. 
 
EMNİYET AÇIKLAMASI..
Bu arada, Emniyet Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin şu açıklama yapıldı:
 
"26.11.2009 günü ilimiz Cezmi Kartay Caddesi Malatya Eğlence Merkezi  Sarıcıoğlu İşhanında meydana gelen silahlı kavga sonucunda, S.B.K., E.K., M.K. ve H.T. isimli şahıslar silahla öldürülmüş, D.Ö. ve M.A.E. isimli şahıslar ise yaralanmışlardır.
 
Olaya karıştıkları tespit edilen şüpheli şahıslardan Ö.B., A.Ç., C.T. ve C.A. isimli şahıslar olaydan kısa bir süre sonra yapılan çalışmalar neticesinde yakalanarak tutuklanmışlardır. Olayın diğer faili B.B. isimli şahıs ise firar etmiştir. 
 
Olayın firari sanığı B.B. isimli şahsın yakalanmasına yönelik olarak günümüze kadar Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, 26.11.2011 günü saklanmış olduğu M.S.S. isimli şahsın ikametine yapılan operasyon neticesi yakalanmıştır. 
 
B.B. nin yakalandığı sırada üzerinden 1 adet 9 mm çaplı tabanca ve bu tabancaya ait 2 adet şarjör ve bu şarjörlere takılı vaziyette 30 adet fişek ele geçirilmiştir. 
 
Yakalanan B.B ve M.S.S. isimli şahıslar adli mercilere sevk edilmişlerdir.
 
Kamuoyunun bilgisine sunulur. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız