SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tam Kadro Bayramlaşma

A- A+ PAYLAŞ
Bayramın ikinci günü olan 7 Kasım Pazartesi günü Malatya Belediyesi’nde resmi bayramlaşma töreni düzenlendi.
 
Belediye bayramlaşma programına Malatya milletvekillerinin yanı sıra protokol ve belediye personeli ile çok sayıda vatandaş büyük ilgi gösterdi.
 
Bayramlaşma Programına Malatya Milletvekilleri H. Cemal Akın, Mustafa Şahin, Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, Öznur Çalık, Veli Ağbaba, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, CHP İl Başkanı Hüseyin Baştürk, MHP İl Başkanı Arif Yıldız, Baro Başkanı Eyüp Kutlubay, TSO Başkanı Hüseyin Erkoç, ESOB Başkanı Şevket Keskin, ESKKK Başkanı Ali Evren, Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Eren, Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Ali Seydi Yücekaya, Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıca, Sakatlar Derneği Başkanı Ali Haydar Koyun, bazı ilçe ve belde belediye başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri, Şirket Genel Müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, meclis üyeleri, belediye personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Belediye zemin katında yapılan bayramlaşma töreninde, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, misafirlerle tek tek ilgilenirken, törene katılanlar da birbirleriyle bayramlaşıp, bol bol sohbet etme imkanı buldular.
 
Bayramlaşma programı sırasında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bayramların özel ve güzel günler olduğunu belirterek, “Bayramlarda eş dost, akraba ve komşu ziyaretlerinin yanı sıra kurumlar ve kuruluşlar arasında da bayramlaşma programları düzenlenmektedir. 
 
Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bu müstesna günler; son haftalarda yaşanan terör olaylarına prim verilmediğini gösteren en güzel örneklerden biridir. Yine geçtiğimiz günlerde Van’da yaşanan deprem felaketinin ardından ülke olarak bir bütün halinde bölgeye sahip çıkılması ve yardımların yağması da milletimizin teröre verdiği en güzel cevaptır. 
 
Bu vesileyle başta Malatyalı hemşerilerim olmak üzere, milletimizin ve İslam Aleminin Kurban Bayramlarını bir kez daha tebrik ediyorum” dedi. 
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 7 Kasım Pazartesi günü belediye bayramlaşma programı öncesinde ise Muhtarlar Derneği, TSO ve Baro bayramlaşma programına katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız