SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tamam, Diyenlere İnat Durmak Yok Yola Devam"

0
Güncellendi - 2018-05-28 20:50:18
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Adayları Hekimhan, Kuluncak ve Darende ilçelerinde 24 Haziran seçim çalışmalarında bulundular. Ziyaretlerde Adaylar, ilçe parti teşkilatları ve esnaflarla tanıştılar.

AKP Malatya Milletvekili Adayları Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, Selahattin Barış Palandöken ve Vahit Atalan ve AKP İl Başkanı İhsan Koca, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile partili yöneticiler Hekimhan, Kuluncak ve Darende ilçe parti teşkilatlarını ziyaret edip, esnaf ziyaretlerinde bulundular.

-Hekimhan ziyareti

Hekimhan Öğertmenevi’nde partililerle yapılan toplantıda konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Bu ülkeye 15 Temmuz’u yaşatanlar, 15 Temmuz’dan sonra hatırlarsanız, hemen akabinde kredi derecelendirme kuruluşları eliyle Türkiye’ye finansal operasyonlar çekmeye başladılar. 24 Haziran’a seçim yaklaştıkça, gerçekten Türkiye için tarihi bir dönüm noktası olan bu seçimler yaklaştıkça, bu finansal operasyonlar, yani dövizler, faizler üzerindeki operasyonlardaki şiddetini attırarak devam ediyorlar. Onlar biliyorlar ki AK Parti olduğu sürece sınırlarımızın hemen yanı başında bir operasyon yapamayacaklar. Binlerce kilometre ötelerden gelip bu bölgeleri dizayn etmeye çalışamayacaklar. Onlar biliyorlar ki güçlü bir Türkiye'nin başında güçlü Recep Tayyip Erdoğan olduğu sürece bu operasyonları yapamayacaklar. Onun için Türkiye’ye dolar, finansal araçlarla operasyon yapmaya kalkıyorlar.” Dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise Hekimhan'ın en az yüzde 50 oyla 24 Haziran'da cumhurbaşkanı ve AKP'ye destek vermesini beklediklerini ve 16 yıldır Hekimhan'a AKP olarak hizmet ettiklerini ve hizmet etmeye de devam edeceklerini ifade ederek, "Aynı azim, imanla 'durmak yok yola devam' diyeceğiz. 24 Haziran'da Hekimhan bir kez daha güçlü bir şekilde Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkacak. 'Tamam' diyenlere inat durmak yok yola devam. Güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye için, mazlumların umudu Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı seçeceğiz. Sizlerle beraber o cumhurbaşkanını, o başkomutanı askerlerini, milletvekillerini, ak vekillerini de meclise göndereceğiz. Dağları deldik Malatya ile Hekimhan'ı buluşturduk. Tünellerimizi yaptık. Sizi sevdiklerinizle buluşturmak için tünellerimizi yaptık. Cumhurbaşkanımız, cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra manifestosunu açıkladı. Milletvekili aday tanıtımında da beyannamemizi açıkladı. Beyannamemizi açıkladığımızda 16 yıldır iktidarda olan bir parti sadece yaptıkları değil, 146 başlıkla neler yapacağımızı açıkladık. Biz bunları açıklarken, CHP'nin adayı İnce'nin neler söylediğine ve çılgın projelerine bakmak lazım. Önce biz dedik ki 'Onlar konuşur, AK Parti yapar.' Şimdi 'AK Parti yapar, onlar yıkar' vaziyete dönmüş haldeler. 'Yerli otomobil projesini durduracağım' diyor İnce. 'Kanal İstanbul projesini durduracağım' diyor. 'Külliyeyi yıkacağım' diyor. Önce insanlara yapacağın icraatı söyleyeceksin. Bu sana birinci ders. İkinci ders, senin ayağını kaydırmak isteyen CHP Genel Başkanı'nın karşısına çıkıp, üç kez genel başkan olmak istediğin partiye genel başkan yapmayanlar, seni bu ülkenin başına nasıl cumhurbaşkanı yapacaklar? Bunu da öğrenmen lazım. Sana üçüncü ders ise şudur; Kılıçdaroğlu'nun çırağı İnce dersine iyi çalışacak. Önce AK Parti'nin yaptıklarını öğrenecek ondan sonrada yapacağı çalışmalar varsa da söyleyecek." diye konuştu

AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, 31 Mayıs Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatyalılarla buluşacağını kaydederek, Hekimhanlıları 16.30'daki mitinge davet ederek, "24 Haziran seçimlerinden sonra güçlü iktidar, güçlü meclis, güçlü cumhurbaşkanımızın önderliğinde hem tüm Türkiye'mize hem Malatya'mıza hem de Hekimhan'ımıza daha güzel hizmetler getireceğiz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 24 Haziran'da Hekimhan'da açık ara önde olmak istediklerini ifade ederek, "Köy köy, cadde cadde, sokak sokak, ev ev gezmemiz gerekiyor. Büyükşehir belediyesi olarak Hekimhan'a yaptığımız hizmetleri tek tek anlatmanız gerekiyor. Biz asla ayrım yapmıyoruz, bu millet bizim milletimiz. Biz milletin birliğinden yanayız. MASKİ, Hekimhan'ımızın altyapısını yeniledi, 40 milyonun üzerinde bir yatırım yapıldı." dedi.

AKP Malatya Milletvekili Adayı Hakan Kahtalı ise şunları söyledi; “Türkiye'nin 24 Haziran'da bir yol ayrımına girecek. Bu yol ayrımında Türkiye, yüz yıllık Parlamenter Sistemin yerine Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle tanışacak. Buna da hep birlikte şahitlik edeceğiz. Buna taraf olacağız, onay vereceğiz, destekleyeceğiz, vermiş olduğumuz desteğinde arkasında duracağız. Tüm dünyanın gözünün üzerinde olduğu bu ülkede, her türlü fitneyi, terörü, Gezi olayları, 17/25 Aralık ve 15 Temmuz'u denediler. En son ekonomik olarak yapmaya çalıştıklarında da yine milletimiz bu işe sahip çıktı. Milletimiz destek verdi; ellerindeki altın, dolar ve avrolarını bozdurdu. Devletimize destek verdi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan güvendiğini bir kez daha ortaya koydu."

AKP Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır da "Türkiye artık bir sistem değişikliğine gidiyor. Türkiye kabuğuna sığmayan bir yapıya geldi. Türkiye, 16 yılda çok hızlı büyüdü, gelişti, dünya siyasetinde de çok etkin bir konuma geldi. Dünya ve bölge siyasetinde etkili olmak için hem iç siyasette güçlü olmak hem ekonomik anlamda güçlü olmak zorundayız. Türkiye bugüne kadar bunları çok iyi başardı. Geldiğimiz noktada da eğer biz Süper Lig'de mücadele edeceksek, süper güçlerle yarışacaksak bir sistem değişikliği mecbur hale geldi" ifadelerini kaydetti.

AKP Malatya Milletvekili Adayı Selahattin Barış Palandöken de Malatya'da 6'da 6 yapmak istediklerini belirterek, "Mecliste Malatya'mıza hizmet edeceğiz. Görüyorum ki Malatya reisinin yanında, askerleri arkasında." diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Adayı Vahit Atalan ise "130 bin genç seçmenimizin olduğu Malatyalı genç kardeşlerimizin ve Malatyalıların sorunlarını en iyi şekilde çözüme kavuşturacağız" dedi.

-Darende ilçe ziyareti

AKPli adaylar ve parti heyeti, Darende’nin Ayvalı mahallesinde ve Darende ilçe merkezinde partililerle ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “24 Haziran gerçekten memleket meselesi, Türkiye için önemli bir dönemeç. Bu seçimlerde güçlü Türkiye'nin temellerini atıyoruz. Söylediklerinizi yapmak bizim işimiz. Bugüne kadar yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır. Bunda kimsenin şüphesi olmasın. Eğer iktidarınız güçlü değilse bu topraklar üzerinde herkes ameliyat yapabilir, herkes operasyon yapabilir. Eğer dünya Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a düşman oluyorsa, üzerine geliyorsa muhalefet Recep Tayyip Erdoğan korkusu üzerinden siyaset yapıyorsa bunu iyi düşünmek lazım. Hatırlayın bunlar Gezi Parkı olaylarında da 'üçüncü havalimanı' yapılmasın diyorlardı. İşte aynı zihniyet bugün yine yaptırmama üzerinden muhalefet siyaseti kuruyor. Oysa biz memleketleri imar, ihya, inşa etmek, hem neslimizi, hem yeryüzü arzını ıslah ve imal etmek için varız. Siyaset yapıyoruz. Bu siyasete 'evet' diyorsanız 24 Haziran'da cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'li adaylara 'evet' dememiz lazım. Çünkü cumhurbaşkanlığı hükümetine güçlü Meclis yakışır. Eğer biz dünyada güçlü olmak istiyorsak, Meclis'te güçlü olmak zorundayız. Bir ve beraber olmak zorundayız."

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise şunları söyledi; “24 Haziran'da 'Millet İttifakı' deyip, milletin sırtından geçinmek isteyenlere, adında halk olmasına rağmen halk için hiçbir şey yapmayan Cumhuriyet Halk Partisi başta olmak üzere, beraber yol arkadaşı ettiklerine gereken cevabı vereceksiniz. Ayrıca Kılıçdaroğlu'na verdiğiniz cevap gibi Kılıçdaroğlu'nun çırağı Muharrem İnce'ye de gereken cevabı vereceksiniz. Cumhurbaşkanı adayları sandıkta cevabını alacaklar. 24 Haziran'da Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı seçeceğiz. Allah nasip ederse Malatya'dan da 6 AK Parti milletvekilini de sizlerin destek ve dualarıyla TBMM'ye götüreceğiz." diye konuştu.

-Kuluncak ilçesine ziyaret

AKPli adaylar ve parti heyeti, Kuluncak ilçesinde partililerle Belediye sosyal tesislerinde bir araya geldiler,. Ardından vatandaşlarla görüştüler.

Burada konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Terörle önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Dış güçlerle sınırlarımızın etrafında terör koridorları oluşturmaya çalışıyorlar. O da yetmiyor, ekonomiyle Türk insanını ve Türkiye'yi vurmaya çalışıyorlar ama biz inanıyoruz ki milletimizin 24 Haziran'da vereceği bir oyla bu oyunu da bozacağız. Bu kadrolarla, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile o dersi de vereceğiz. Muharrem İnce de bir daha ne milletvekili olabilecek, ne aday olacak. Öyle bir Osmanlı tokadı yiyecek ki ondan sonra kendine gelemeyecek. Tek başına bir aday çıkaramayınca 3'ü, 4'ü birlikte saldıralım dediler. 3'ü, 4'ü dört bir yandan, iftiralarla, çamur siyasetiyle, yalanlarla, dolanlarla saldırmaya başladılar. Kimi dedi 'biz iş başına gelince köprüleri yıkacağız', kimi dedi 'Kanal İstanbul'u yaptırmayacağız', kimi dedi 'asgari ücreti şöyle yapacağız' ama hiçbirisi milletimizin onurlu siyasetini, dış siyasetini, izzetli, şerefli duruşunu Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik, beraberliğini sağlayacağını söyleyemiyor." diye konuştu.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise şunları söyledi; “Allah nasip ederse 24 Haziran'da yeniden yenilecek. Kılıçdaroğlu bu konuşmayı yapan cumhurbaşkanı adayı İnce'yi nasıl çağırdı? Ne dedi, 'Muharrem İnce gel bakim buraya.' Ben hepinize soruyorum bu cümleyi kendi evladınıza söyler misiniz? Bu ülkenin, 80 milyonun başına Cumhurbaşkanı yapmak istediğiniz kişiye 'gel bakalım buraya' diyebilir misin? Bu ilk andan itibaren kaybettiklerinin en önemli işaretidir. CHP'nin başına genel başkan yapmadığın bir adamı, Türkiye'nin başına cumhurbaşkanı adayı yapacaksın, ondan sonra da 'gel bakalım buraya Muharrem' diyeceksin. Türkiye, o 'gel bakalım Muharrem' dediğine de sandıkta cevap verecek. İnce, ince kıyım gibi doğrayan, İnce'yi ayağının altından kaldırmak isteyen Kılıçdaroğlu'na da gereken cevabı 80 milyon milletimiz verecek."

Bakan Tüfenkci ve Öznur Çalık'ın ardından milletvekili adayları Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, Selahattin Barış Palandöken ve Vahit Atalan da vatandaşlara ve partililere seslendi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

57 yorum yapılmış

  • Fino (5 yıl önce)
    Nasıl algı yapıyorsun malatyahaber
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayna (5 yıl önce)
    Tamam diyenlere inat durmak yok yola devam millet oyunun farkında dış güçlerin taşerona olan siyasi partiler hiç bir zaman iktidar olamaz reise oy var vekile yok diyenlere bu millet asla inanmaz resi cepheye askersiz yollamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Abidin (5 yıl önce)
    Tamam diyenlere inat durmak yok yola devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (5 yıl önce)
    İnanamıyorum bu vekiller tehammulden sıfır cekeceklerini bilipte arka kapıda Reise nasıl kabul ettiriyorlar... ama bu sefer olmayacak öldürseler oy atmam bunlara..
    0
    0
    Yanıtla
  • Miraç Büyük (5 yıl önce)
    Bu MHP Madem reise sahip çıkmış o zaman nerde bir fotoğrafı var , nerde Cumhurbaşkanının gelişini duyurmuşlar bunlar ne oldu da hemen halkın vekili oldu. Ülkemizi bu günlere getiren Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partidir gerisi de hikayedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sami (5 yıl önce)
    Sizden hiç birşey olmaz reisle devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Efe (5 yıl önce)
    Burayı yine troller talamış
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüsnü (5 yıl önce)
    Kusura bakmayın.Reise evet.Size hayır.Güle güle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Volkan44 (5 yıl önce)
    Reise devam...Sizlere TAMAM...
    0
    0
    Yanıtla
  • HACI (5 yıl önce)
    REİSE DEVAM AMA VEKİLLERE ASLA OY VERMİYECEM ,,,,, REİS MALATYA DA NELER OLUYOR DİYE HESAP SORACAK VEKİLLERE BU OYLAR NEDEN GELMEDİ DİYE İŞTE O ZAMAN MALATYA KONUŞACAK OY İSTERKEN VATANDAŞIN HİZMETİNDEYİZ DİYORSUNUZ SEÇİLİP GİDİNCE BİR TELEFONUMUZA BİLE BAKMIYORSUNUZ TOPLANTIDA İL DIŞINDA GERİ DÖNÜLMEZMİ BU VATANDAŞIM BENİ NEDEN ARADI DİYE
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet sezer (5 yıl önce)
    oyum reise ama milletvekili MHP çünkü öznur çalık .ve ahmet çakır haketmiyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (5 yıl önce)
    o nasıl bir yolsa sayın çalık hep o yolda.birde onun işaret ettiği kişiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (5 yıl önce)
    Takim tutar gibi parti tutmayin be kardesim düne kadar devlet bahceli reisdi simdi ne oldu mhp lilerin agzindan aldiniz cebinizde paraniz varsa verin kardesim oyunuzu cebinizde paraniz yoksa borca batmissaniz kartlar krediler almis basini gidiyorsa vermeyin ulkende mutluysan tatile hesapsiz kitapsiz gidiyorsan ver oyunu gidemiyorsan gitsende araba ne yakar kac km diye hesaba dusuyorsan verme hepsi bu kadar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıııııı44 (5 yıl önce)
    Yorumları denetliyor yazıp yayınlamıyorsunuz simdi tüm herkesi ayağa kaldırıp yorum attırıp nasıl yanlı olduğunuzu göstereceğiz!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Güvr (5 yıl önce)
    İnsanları kandıramazsınız şelale tayfası !!! Biz malatyanın içinden gelen vekillerimiz varken yedirmeyeceğiz sonuna kadar cumhur ittifakı ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Usman Aga (5 yıl önce)
    Bülent tüfenkçi bakanımız hariç hiçbirini istemiyoruz ve mhp oyunu bozdu reise sahip çıktı aç gözünü Malatya reise en büyük destek zaten MHP ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Güven (5 yıl önce)
    Sanırım bu gözü kör olan fetöcü diyenler kesin fetöcü akp-mhp ittifak yaptı en az 5 sene ve biz malatyaya hizmet eden vekiller için mhp diyeceğiz ve o vekiller reise hizmet etmek zorunda baskanlık sisteminde algı yapan varandaşı kandıran rant isteyen sizlersiniz reisi başkan hizmet eden ittifağı da vekil yapacağız !
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (5 yıl önce)
    15 yıldır devam etti bu iktidar. Sözün özü Ak Parti devletçilik anlayışı kazanmış tecrübeli devlet aklıyla hareket eden parti haline dönüştü. Ben ve ailemde 100 e yakın oyumuz yine Ak Partiye
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (5 yıl önce)
    Reise devam Vekile devam Fitneye ve Fitnecilere tamam Reisi yalnız yürütmeyeceğiz Asla yalnız yürümeyeceksin Reis
    0
    0
    Yanıtla
  • o zaman ne konuşuyorsun sen bu işe yetersin.24 haziranda görüşürüz.bekle gör
    0
    0
    Yanıtla
  • Memo (5 yıl önce)
    Maskide değişim iyi olmadı yazık oldu yapılan hizmete
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalıyım (5 yıl önce)
    Öznur hanım bakan,Bülent bey millet vekili gibi duruyor. Öznur hanım kendini devamlı ön plana koyuyor. En azından Bakan beyin makamına saygılı olunmalı...
    0
    0
    Yanıtla
  • kibir hoşgörünün katili imiş çok kibirliler
    0
    0
    Yanıtla
  • Eco (5 yıl önce)
    Bu milletin çok ahı var uzerinizde
    0
    0
    Yanıtla
  • Rte hayrani44 (5 yıl önce)
    Reisle devam ama çalık ve çakır yüzünden milletvekilliğine hayır. Milletvekilliğini hiçbir partiye vermeyeceğim
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefa Yiğit (5 yıl önce)
    Tamam sizin olsun biz 16 yıldır Türkiyeyi Özüne kavuşturan Memlekete hizmeti hakka hizmet olarak gören Cumhurbaşkanımız ve Kendisinin Genel Başkanı olduğu Ak Parti İle DEVAM edeceğiz. İnanıyoruz ki 24 Haziran’da Milletimizin iradesi Ak Part den yana olacaktır. Algı yapmaya kalkanlara da cevabımız açıklanan listeleri karalamak değil Arkasında durmak bize yakışır. Tayyip Erdoğan’ı Parlementoda söz sahibi yaparak Başkan Yapacağız İnşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Malatya adaylarımız öznur çalık Tüfenkci çakır kahtali masallah çok güçlü ve tecrübeli kişilerden oluşuyor. Reise oy var vekillere yok diyenler fetö ağzıyla konuşuyor bunu bilsinler. Reisi mutlu etmek ve onun yanındayım diyenler malatyadan 6 da 6 yapmak için çalışmalıdır. Fetö ağzıyla konuşmayı kesin!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesin malatya 6da 6 mehmet kardes cok haklisin reisimizi mutlu etmeliyiz. :)))))
    0
    0
    Yanıtla
  • MHP GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR YER GÖK İNLEYECEK MEHTERAN TAKIMIMI İLE
    0
    0
    Yanıtla
  • Volkan44 (5 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Mehmek kardes seni sahurda beyin yemeye davet ediyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • FETO AĞZI DERKEN BOŞ KONUŞMA AKTROY, BÜLENT TÜFEKÇİ İYİ AMA DİĞERLERİNİN NE FAYDASI OLDU MALATYA YA VE MALATLALI YA BİR OSB Mİ AÇILDI, İŞ ADAMLARI İÇİN ARANAN BİR ŞEHİR Mİ OLDU, DOĞU İLLERİ OLMAZSA ÇEVRE YOLUNA ALT GEÇİT YAPILMAYACAKTI BU ŞEHİRE KARADENİZE İÇ ANADOLUYA GİT DAĞLARI DELMİŞ ALT GEÇİT YAPMIŞLAR BİZİM İKİ TÜNELİ YILLARDIR ZORLA BİTİRİLDİ, BİR KUZEY ÇEVRE YOLU DENİLDİ TAMAMEN RANT A ÇEVRİLDİ İŞİNE BAK BOŞ KONUŞMA KLAVYE KAHRAMANI
    0
    0
    Yanıtla
  • Hemen de cevap hazır kafaya yatmazsa fetocusun ya sen Malatya da yaşamıyorsun yada kafan kumdan çıkmamış Şunu herkes bilir söyler Reisi herkes sever fakat bu milletvekillerini hic sevmezler ama ne hikmetse hep bu tipler aday olmakta bu seçim milletvekili 5 zor çıkacak
    0
    0
    Yanıtla
  • çok kabalık yaptın konuşmayı kesin de ne demek 24 haziranı bekle
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem (5 yıl önce)
    Oyumuzla oyunları bozacağız İnşaAllah. Asla reisi yanlız bırakmayacaz. DEVAM İNŞAALLAH. Güçlü türkiye için DEVAM güçlü millet için DEVAM.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yolcu (5 yıl önce)
    Ahmet Başkanım Malatyamıza kattığı vizyon ortada öznur ablamızın Malatya ya getirdiği Hizmetler ortada Hakan kahtalı nın 4 seçimde aldığı Zafer ortada peygamber efendimiz s.a.v. bile insanları memnun edememişken listeye karşı çıkanlar hizmeti inkar edenler bence normal bu zamanda
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Pyrz (5 yıl önce)Yolcu isimli kullanıcı yorumuna
    Peygamberimiz (s.a.v) kıyasladığın kişiler kim???
    0
    0
    Yanıtla
  • itiraz44 (5 yıl önce)Yolcu isimli kullanıcı yorumuna
    İki tane sabit semt pazarı yapmayı beceremeyen ahmet beyyy vizyon sahibi öyle mi ? şehir merkezine 3 tane yürüyen merdivenli alt geçit yapıp merkezdeki trafik çilesini bitirmeyi beceremeyen ahmet beyy vizyon sahibi öyle mi?Üç tane fırıncı esnafına söz geçiremeyen ve halkına bölgenin pahalı ekmeğini,en pahalı suyunu yediren-içiren ahmet beyy vizyon sahibi öyle mi? Söyletme kötüyü kardeş.
    0
    0
    Yanıtla
  • peygamberimizi kimle kıyaslıyorsun. açıklarmısın o kıyslayacağını tahmin ettiğim insanlar günahlarından dolayı umre bile nasip olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa İslam Boz (5 yıl önce)
    Reise devam vekile yok diyenler , Reisin yetki vermiş olduğu vekilleri tanımayarak Reisçilik oynamasın.Reise tamam diyenler vekilinede tamam diyecektir, Ak Particilik Ak Partide yapılır.REİSE DEVAM VEKİLİNE TAMAM diyen zihniyet firavunların fitnesine kanmştır.Reisin kazanacağını herkes biliyor bir dünya biliyor, yapılan algı oğerasyonu reisi yanlızlaştırmak içindir.REİSE DE DEVAM VEKİLİNE DEVAM.Ben inanıyorum ki Malatyam üstüne düşeni laikiyle yapacaktır.Konuyu şahsileştirecek bir seçim değil, Bütün dünyanın gözü bu seçimdeyken herkes Reisin yalnız kalmasını isterken siz vekile yok diyorsanız kusura bakmayın sizinde batıdan farkınız yoktur.Konu vekil değil Konu Vatan, varın teffaruatınj siz tartın.Reise devam kararına devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • MHP GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR EN AZ 3 VEKİL 1 CHP 2 AKP YETER
    0
    0
    Yanıtla
  • Bree susak konu vekillik degilde neden reis adam akilli liste kiymadi zormuydu bu kadar...24 hazirande gorecegiz az sabirli olun.Malatyanin anasini aglatin trafik arap saci 2 yilda yapilmasi gereken is 7 yilda yapilsin hizmet yok daha gel bu vekiklere oy verr
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin işin vekillerle tıkır herhalde,kullandığın isim bile manidar ?
    0
    0
    Yanıtla
  • sadece malatyada akp zayıf düşse bir şey olmaz derslerini vermek lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Recep demir (5 yıl önce)
    İnadına reis inadına akp... 6-0 bu sefer malatya hayırlısıyla...
    0
    0
    Yanıtla
  • Garip (5 yıl önce)
    Ekonomi üzerinden hesap yapanlar bu ülkeyi çökertiriz diyenlerin unuttukları birşey var BİZ ÇANAKKALE’yi yarım ekmek ve üzüm hoşafı yiyerek aldık aç kalsak da ne vatanı ne de Reis-i kimseye yedirmeyiz.derdimiz kişisel çıkar hesaplarımı yoksa REİS mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Dilek akça (5 yıl önce)
    Cumhurbaşkanlığında oyum reise milletvekilliğinde mhp ye diyen ak parti düşmanlarına kanmayın, reis 300 milletvekili çıkaramadığı zaman ülke zor bir sürece girecektir. Lütfen bu oyuna düşmeyin. Herkesi uyarın.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet sezer (5 yıl önce)Dilek akça isimli kullanıcı yorumuna
    o zaman adam gibi adam çıkarsalardı
    0
    0
    Yanıtla
  • VALLA KUSURA BAKMAYIN DİLEK HANIM BİZ 16 YILDIR AKP YE OY VERİYORUZ AMA BU AKADRONUN DEĞİŞMESİ LAZIM DİYE BANGIR BANGIR BAĞIRDIK
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Reise oy verip vekillikte oy vermem diyenleri anlamiyorum reisin güçlü meclisten kastını anlamayanlar var arkadaşlar kendinize gelin ülkemizin birliği için reisin elini güçlü kılmamız için vekillikte ak partiyi desteklememiz gerekiyor reisin adaylarına sahip çıkmamız gerekiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Aras (5 yıl önce)
    Birileri tamam diyebilir ama bizde durmak yok hizmete DEVAM diyoruz hizmetlerin devamı için ülkemizin selameti için istikrarın devamı için sessiz yığınların sesi olmak için kimsesizlerin kimsesi suskun dünyanın hür sesi olmaya DEVAM diyoruz Rabbim yar ve yardımcınız olsun bizim oyumuz Ak Parti'ye ve vekillerimize dir bizler aklı hür vicdanı hür insanlarız
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim (5 yıl önce)
    @Cumhurbaşkanımızın Yol Arkadaşlarına Tayyip Erdoğanla Beraber Sahip Çıkacağız. Malatya Ak Partinin Kalesidir Bu Kalede, Bu Surda Gedik Açmak İsteyenler Hüsrana Uğrayacak Durmak Yok DEVAM
    0
    0
    Yanıtla
  • Mak44 (5 yıl önce)
    16 yıl öncesinde kaldı yurt dışı lobilerinin belirlediği hükümetler. Onlar 16 yıldır tamam diyorlar bizde inatlarına devam diyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • furkan (5 yıl önce)
    Birde algı diyorlar. Sizin aklınız çalışıyor, bizim çalışmıyor değilmi? Siyaset için herhangi bir şart yok sanırsam. Ama halk siyaset konuşunca algı? Reis BAŞKAN, size oy yok. 24 Haziran akşamı görüşürüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (5 yıl önce)
    bu doğru bir mantık değil. oylar reise imiş de bunlara yokmuş da. madem reis bu oyları alıyor reis neden bunları aday gösteriyor da kendisine oy veren biricik vatandaşı olan senin istediğin birini aday göstermiyor. akp - erdoğan bölünmez bir bütündür. sloganları; millete hizmet, yükümdür. varsa ettiğim bir zulüm ahirette cehennem hakkımda adil hükümdür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal (5 yıl önce)
    Hep ayni isimler hep aynı kadro bekleyin bakalim her yil millet Reise verdi siz de bedavadan geldiniz.bu kez yenileceksiniz.reis devam ama size hayır
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Yazık ki hala bu isimler aday gösteriliyor (Bülent Tüfenkçi hariç). Resmen Malatyalılar la dalga geçiyorlar. Ama 24 Haziran'da görecekler , Reis'e oy var lakin bunlara oy yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kerimoğlu (5 yıl önce)
    Tamam diyenlere halkımız gereken cevabı sandıkta verecek ve muratları gözlerinde kalacak inşallah. Şer cephesinin algı operasyonları sonuçsuz kalacak, halkımız gereken cevabı sandıkta verecektir.24 Haziran’da Malatya kazanacak, Cumhur ittifakı kazanacak, millet kazanacak, Türkiye kazanacak”
    0
    0
    Yanıtla