SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tamam, Fazla Gol Atamıyorduk Ama.."

0
Güncellendi - 2018-08-04 01:31:15
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Faslı golcüsü Khalid Boutaib, "Benim umudum geçen seneki kadar en azından iyi bir takım olmamız" dedi.

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de 12 gole imza atan ve dünya kupası elemelerindeki performansıyla Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda Fas Milli Takımı'nın formasını giyen Khalid Boutaib, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeni Malatyaspor'un geçen sezon olduğu gibi bu sezonda hücumdaki en büyük kozu olacak olan Boutaib, yeni sezonla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu seneyi aynı şekilde bana önerseler yine kabul ederim" ifadesini kullandı.

Golcü futbolcu, bir gazetecinin, "Geçen sezonki takımla bu sezonki takım arkasındaki fark nedir?' sorusuna, "Şimdi iki takımı kıyaslamak yanlış olur. Tabiî ki gelenlerden çok giden oyuncularımız oldu bu sene. Ama yönetim bu konudaki çalışmalarını sürdürüyor ve iyi bir takım kurmaya hazırlıyor. Benim umudum geçen seneki kadar en azından iyi bir takım olmamız" cevabını verdi.

Boutaib, geçen sezon gol yollarında yaşanan sıkıntıya ilişkin ise "Şimdi şöyle bir şey var; biz tamam pek fazla gol atamıyorduk, ama çok azda gol yiyorduk. Bu seneyi aynı şekilde bana önerseler yine kabul ederim. Çok fazla gol atmamayı, ama çok fazla gol yememeyi ve kümede kalmayı, iyi bir yerde bitirmeyi her şeye değişirim şuanda" değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Kaplan (5 yıl önce)
    Basri kardes takimin adı yenimalatyaspor gerçeği amatörde söylediklerine katılıyorum çok amatör bir yönetim var kamp dönemi rezalet halde geçti bu yıl bu iş çok zor geçen yıl bundan iyidi
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)
    YORUMUNUZUN BÜTÜN CÜMLELERİNDE SİZ KÜMEDE KALDINIZ BU SENE NE YAPACAKSINIZ GİBİ HEP KARŞI TARAFA HİTABEN YAZMIŞSINIZ! TAMAM BİZ MALATYASPORUZ DA SİZ KİMSİNİZ ONU ÇÖZEMEDİK?
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (5 yıl önce)
    Bu sezon geçen sezonu arayacaksınız gerçi geçen sezonda ligin en zayıf takımlarından biri Malatyaspordu sizi şans kurtardı ligde kaldınız ama bu sezon aynı şansı bulamayacaksınız karşınızdaki takımlar sizden oldukça güçlü kadrolar kurdu malatyasporun şansı yok
    0
    0
    Yanıtla
  • FEYZULLAH (5 yıl önce)Basri isimli kullanıcı yorumuna
    Sen Elazığlısın Malatyalı olamazsın olmayada gücün yetmez bir Malatyalı olarak sana dediklerimi iyi dinle Kim transfer yapmış bu sene ve geçen seneki kadromuz İyidi şimdi daha iyi sus ve izle sezon sonunda Burda olacam
    0
    0
    Yanıtla
  • Bende buradayım Feyzullah söylediklerimin arkasındayım. Üzelerek yine idaa ediyorum'ki sezon sonunda sonucu göreceksin, ayrıca ben Malatyalıyım fanatik bir Malatyaspor taraftarıyım bana çamur atmaya kalkma sen takımını seviyorsan yönetime değil takımına sahip çık her yönetime gelen başkan ve ortakları kulübün çıkarlarından çok kendi çıkarlarını daha ön planda tutarlar takım düşmüş onların senin benim kadar umurlarında olmaz takımın kötü gidişinde geceleri uykularını bizler bu takımın taraftarları kaçırır unutma bugün kötü gelecekten bir haber veriyorsam beni eleştirmek değil gerçeklere kör bakıyor olmandır. Kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri,sana acıyor ve üzülüyorum,Yorumlarının hepsinde Malatyasporile ilgili iyi değil,düşecek,zayıf cümleleri kuruyorsun.Belliki Malatyaspor’u da çok kıskanıyorsun.üstelik yalan söylüyorsun.Kurduğun cümlelerden,Yakın illerden birine mensup olduğun ,anlaşılıyor.Üzülerek söylüyorum,Malatyasporun bu yıl ki pozisyonu geçen yıldan çok daha iyi,sakatlar iyileşiyor,oynamıyanları da gönderdiler,Takımın iskelti %90 aynı.Borcu da Yok..Sana bir tavsiyem,Memleketinin takımıyla ilgilen,Malatyasporun bu günlere nasıl geldiğini git anlat,Malatyaspor bu ligin en düşük bütçesi ile bu ligi10.bitirdi.Ondan bahset.Şans çalışan kafalara hizmet eder(Einstein)Bu dünyada hiç bir takım süper ligde şans eseri ligi 10. Bitiremez.Basri,Malatyaspor hedef ,büyütürken,sen küme düşeceğinden bahsediyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • trabzondan (5 yıl önce)Basri isimli kullanıcı yorumuna
    En zayıf dediğin takım 10. bitirmiş altında 8 takım var hakem hataları olmasa 5. veya 6. da bitirebilirdi. sen hangi ligi hangi takımları izledin. başakşehir galatasaray ve fenerbahçe evimizdeki maçlarda kendi sahasından çıkamadı. şans dediğin takımdaki her oyuncuya başka takımlar transfer teklifinde bulundu. bu takım yenildiği hiç bir maçta ezilmedi korkak oynamadı... İÇİMİZDEKİ İRLANDALILAR OLMASA BU TAKIM VE GENEL OLARAK MALATYA DAHA DA ÜST SEVİYEYE ÇIKACAK...
    0
    0
    Yanıtla