SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kafamıza Göre Bir Adam Bulduk Dedik.!"

0
Güncellendi - 2017-10-17 03:25:17
A- A+ PAYLAŞ

Son olarak Göztepe'yi çalıştıran ve Ege temsilcisini 13 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkartan Teknik Direktör Yılmaz Vural, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in kendisine, “Sen bizim takımın üzerine çıkıyorsun popülarite olarak” dediğini iddia ederek, “Bunu rahatız edici buluyor. Bu insanın elinde değil ki. Tamamen duygusal bir tepki koydu bana. Yardımcı antrenörlükten gelmiş bir adamla çalışıp bu kadar riske atılır mı takım?” diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, bir televizyon kanalında yayınlanan programda çeşitli açıklamalarda bulunurken, konuyu Göztepe'den ayrılışına getirdi. "Türk futbolu diye bir şey yok ki ümidimi keseyim" diye serzenişte bulunan Yılmaz Vural, “Aldatmaca bir orta oyunu oynuyoruz. Süper Lig, yarışma gibidir. Burada işi kavramış, deneyim sahibi olmuş futbolcular, teknik adamlar yer alıyor. 'Gelin siz seçilmişler, bize bu yarışmayı güzel sunun. Biz de seyrederken inanılmaz keyif alalım' diyorlar” şeklinde konuştu.

Vural, Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna'yı kastederek, “Şimdi bakıyorsunuz bir arkadaşım daha hayatında bir takım çalıştırmamış, yardımcı antrenörlüğü çok kısa süre yapmış, ona bir takım teslim ediliyor. Mümkün değil senin yapman. Sen kazanırsan iyi antrenör olursun. Senin buraya çok şey katacağın büyük soru işaretidir” dedi.

Göztepe'yi 13 yıl sonra Süper Lig'e çıkardığını hatırlatan Yılmaz Vural, “Ben Göztepe'yi çıkardım adamlar benle devam etmedi. Türkiye'de üstüne koya koya gitmişlik yok ki. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil bana 'Hocam büyük takımların seni neden almadıklarını daha iyi anladım. İnanılmaz bir hocasın. Bunu tartışmam mümkün değil ama sen bizim takımın üzerine çıkıyorsun popülarite olarak' dedi. Bunu rahatız edici buluyor. Bu insanın elinde değil ki. Tamamen duygusal bir tepki koydu bana. Bu ülkede para kazanmıyoruz, siyasetle ilişkimiz yok, kafamıza göre bir adam bulduk dedik adam bizi istemedi” diye konuştu.

Süper Lig'de ilk 8 hafta sonunda 16 puanla 2. sırada yer alarak büyük bir başarı gösteren Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna için, “Yardımcı antrenörlükten gelmiş bir adamla çalışıp bu kadar riske atılır mı takım?” eleştirisinde bulundu. Tecrübeli teknik adam sözlerini, “Biat istiyorlar. Kültür bu, biat edeceksin adama. Ben senle oturup sözleşme yapıyorum ama bu yetkileri vermek işine gelmiyor” diyerek sonlandırdı.

İzmir, iha

ARŞİV FOTO: Yılmaz Vural ve Göztepe Başkanı Mehmet Sepil.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Eco (6 yıl önce)
    Kim yaptı maçlarını seyrettinmi tabiki hoca yaptı
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Yılmaz vural ,senden hoca falan olmaz,Sen şovmenliği ancak yaparsın ! , Birde diyorsun Göztepeyi ben şampiyon yaptım ,Yapma hoca buna kargalar güler .
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen uzayın neresinde yaşıyorsun senmi şampiyon ettin adamın ismi youla vuralo olsa el üstünde tutulurdu on numara hoca artı malatyanın efsane yıllarında teknik yardımcılık yapmıştır senin bu lafına kargalar güler.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur (6 yıl önce)
    Çok doğru tespitler özellikle yardımcı antrenörlere süper lig ayarında takımları teslim etmenin aslında ne kadar riskli olduğunu anlatıyor yılmaz hoca, tamer tuna göztepede başarılı olmuştur lakin umutulmasın iyi bir kadro kuruldu göztepede ama aynı şeyleri yeni malatyaspor için söylemeyeceğim çünkü kadro yeterli değil malatya'da,durum böyle olunca takımada erol bulut'u getirmekte bir anlamda bazı şeyleri ister istemez kabul etmeye yönlendiriyor insanları..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Ülkemizde başkan takımları başarılı olmuştur. Hoca takımları genelde hüsrana uğramıştır. Bülent Uygun ile Bucaspor buna en güzel örnektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Zamanında Kendisi Malatyaspor’da yardımcı antrenör değil miydi?Almanyadan gelmişti.
    0
    0
    Yanıtla