SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tamamen Yanlış Anlaşıldı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:11:06
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli golcüsü Aydın Çetin, 3 Kasım'da TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere kulübün mali yapısıyla ilgili yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını ifade etti.

Şampiyonluk primiyle ilgili kendisine yöneltilen soru sonrası basın mensuplarına ilginç açıklamalarda bulunan Aydın Çetin, açıklama yaptıktan bir gün sonra yazılı bir açıklama yaparak, cevabının yanlış anlaşıldığını savundu.

Çetin, yaptığı açıklamada, " 03/11/2015 tarihinde TFF Antrenman Sahası'nda basın mensupları ile yapmış olduğum röportajda bana sorulan kulübün mali yapısı ile ilgili soruya vermiş olduğum cevabın yanlış anlaşıldığını ve spor programlarında maksadını aşan şekilde yorumlandığını üzüntüyle izlemekteyim" dedi.

Yapılan yorumların kulübü yıprattığını ifade eden Çetin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben, Yeni Malatyaspor Kulübü’nün profesyonel futbolcusuyum. Biz, bir aileyiz ve şu anda saha sonuçları anlamında kötü günler geçirmekteyiz. Daha fazla kenetlenmemiz gereken bu günlerde bu tür yorumlar bizi yıpratmaktadır. Sözlerim tamamen yanlış anlaşılmış olup bu konu üzerine daha fazla yorum yapılmaması hususunu Yeni Malatyaspor camiasından beklemekteyim. Ben ve arkadaşlarım sadece futbola odaklanıp önümüzdeki zor maçlar için hazırlanmak istiyoruz.Bizler Malatya’da olmaktan son derece mutluyuz."

-Aydın Çetin 3 Kasım'da mali konuyla ilgili değerlendirmede bulunmuştu-

Forvet oyuncusu Aydın Çetin'in 3 Kasım'da yaptığı açıklama şöyle: "Para konusuna gelince bu bizi aşıyor. Bizim işimiz bu değil. Para konusu tamamen yönetimimizin sorumluluğunda olan bir konu. Futbolcu maddi yönde sıkıntılı olabilir ama bunu kesinlikle sahaya yansıtmaması lazım. Bazen bu gerçekleşmiyor. İnsanın para sıkıntısı olabiliyor. Futbolcu bazen bunu yansıtabiliyor. Bunu inşallah en kısa zamanda çözerler. Tamamen topu bize atarlar. Başkanımız bunu en kısa zamanda çözer ve sonra top bizde olur. Bunu da bir türlü yapmaya çalışıyorlar. İnşallah bu haftaya ve haftaya çözerler ve top tamamen bizde olur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız