SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tamamını İstiyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya İl Teşkilatı Malatya Milletvekilleri aday tanıtım törenini düzenlendi.

Altıntaç düğün ve mevlit salonunda düzenlenen aday tanıtım törenine; SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın yanı sıra SP Malatya İl Başkanı Osman Marasalı, milletvekili adayları ve partililer katıldı.

Aday tanıtım töreninde partililere hitap eden Saadet Partisi lideri Prof. Dr. Mustafa Kamalak, “Bu ülkenin tamamı bizimdir. Malatya’dan 6 milletvekilinin tamamını istiyoruz” dedi.

Başka partilerin millete verebilecek hiçbir şeylerinin olmadığını savunan Kamalak, “Bu ülke bizimdir. Hepimiz bu milletin evlatlarıyız. 2005 yılında yapılan bir ankete göre milli görüşün oyunun yüzde 66’ya ulaşacağı hesaplanmıştı. O yüzden egemen güçler, milletin önünü kesmek için harekete geçmişti. 12 Eylül referandumunda anayasaya evet diyen yüzde 58 oy var ya, o oy, milli görüşün oyudur. Başka partilerin bu millete verebilecek hiçbir şeyi yok” diye konuştu.

Kamalak, 12 Haziran seçimlerinin büyük önem taşıdığını ifade ederek, “Değerli kardeşlerim ne olur bu millet için, bu milletin geleceği için, çocuklarınızın geleceği için, torunlarınızın geleceği için önümüzdeki süreyi iyi değerlendirin. Şunu unutmayın; sandığa atılan her bir oy, cephede düşmana sıkılan mermiden çok daha tesirlidir. Çünkü savaşın sonucu masada belirlenmektedir. Masaya kimlerin oturacağını ise sizlerin oyları belirlemektedir. Biz iki şeyi vaat ediyoruz. Bir, yaşanabilir bir Türkiye. Yani yeniden büyük Türkiye’yi kurmayı vaat ediyoruz. İkincisi ise, yeni bir dünya düzeni kurmayı vaat ediyoruz. İslam birliğini kurmayı taahhüt ediyoruz” dedi.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı ise, 12 Haziran seçimlerinin önemine değinerek, “12 Haziran seçimleri, milletimiz ve İslam alemi için olmak ya da olmamak kadar önemli bir seçimdir. Bu seçimde, milletin kaynaklarını millet için harcayan ile milletin kaynaklarını 50 aileye ayıran arasında olacaktır. Yine İslam alemine lider olmak ile Hıristiyan alemine köle olmanın seçimidir. Kaynak oluşturmak ile borç almanın seçimidir. Avrupa birliği ile D8’in arasındaki seçimdir. Her zaman hakkın yanında yer alan, her zaman hakkı tutan Malatya’mız hakkın yanında yer alacaktır ve İslam ümmetinin kanını döken bu haçlı ordularına dur diyecektir” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Malatya 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Asiltürk de, “12 Haziran’da 4 yıl süreyle ülkemize hizmet edecek milletvekillerini seçeceksiniz. Daha önceden yaşadığımız olayların bir daha yaşanmasını istemiyoruz. Onun için “şunlar büyük, şunlar gider, şunlar daha iyi olur” düşüncesinden çıkıp, bu memlekete hizmet edecek insanları iş başına getirmenizi önemle rica ediyorum. Ömrümüzün sonuna kadar Sayın hocamızın açtığı yolda yürüyeceğiz. 12 Haziran’a kadar Allah rızası için, ülkemizdeki kötülüklerin ortadan kalkması için, çevremizdeki İslam ülkelerinde yaşananların ortadan kalkıp, Müslümanların ayağa kalkması için milli görüşün Türkiye’de iktidar olması gerekiyor” dedi.

Saadet Partisi Malatya eski milletvekili Yaşar Canbay ise, “Saadet Partisi iktidara geldiği her fırsatta, herkese refah ile tabana Türkiye’nin imkanlarını yaydı. İşçiye, memura, emekliye, çiftçiye, esnafa, bu milletin bütçesindeki kaynakları aktardı” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Elazığ 1. sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Latif Öztek ise, “12 Haziran’da yapılacak olan seçim çok önemli. İçinde bulunduğumuz coğrafyada bütün ülkeler huzursuz. Toprak ayağımızın altından kayıyor. Adımlarımızı çok dikkatli atmalıyız. Bu süreci çok iyi değerlendirmeliyiz” dedi.

Daha sonra adaylar Mehmet Asiltürk, Mustafa Sertkaya, Ahmet Şahin, Cumali Akça, Bayram Oral ve Habip Düzcan partililere tanıtıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız