SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tamamlanma Aşamasına Geldi'

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:17:04
'Tamamlanma Aşamasına Geldi'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile Yeşiltepe bölgesinde 2013 yılında inşasına başlanan Yeşiltepe Spor Kompleksi tamamlanma aşamasına geldi.

Seyran Mahallesi’nde 465 m2 alan üzerine yapılan Spor Kompleksi içerisinde; 4 hakem odası, 1 depo, 8 soyunma odası, 1 taktik odası, 8 duş-wc-lvb., 1 personel odası, 1 tesis odası, 1 çamaşır odası bulunuyor.

Malatya Belediyesi tarafından 723 bin liraya yaptırılan Yeşiltepe Spor Kompleksi’nin Ocak ayı sonunda tamamlanması hedeflenirken, tesisin önümüzdeki aylarda da hizmete sunulması planlanıyor.

Amatör kulüplerin, sporun temelini oluşturduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşiltepe Spor Kompleksi’nin Malatya’da önemli bir eksikliği gidereceğini söyledi. Şehirlerin sosyal ve sportif altyapılarının yeterliliğinin çok önemli olduğunu da kaydeden Başkan Çakır, “İlimizdeki amatör futbol takımlarımızın böyle bir spor tesisine ihtiyacı vardı. Bu tesis için bir dizi inceleme ve planlama yaptıktan sonra, Yeşiltepe Seyran Mahallesi’ndeki bu alanı imara uygun hale getirerek, Spor tesisinin inşaatına başlayıp, kısa bir süre içerisinde bitirme aşamasına getirdik. Özellikle amatör takımlarımız için böyle bir tesis büyük bir eksiklikti. Yapılan kompleks ile bu eksikliği önemli ölçüde gidereceğimize inanıyorum. Malatyamıza ve amatör sporumuza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız