SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tamamlanma Umudu Spor Toto!

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:15:05
Tamamlanma Umudu Spor Toto!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Orduzu Spor Tesisi’nin yapımının tamamlanması için 570 bin TL paraya ihtiyaç olduğunu söyledi. 

Şavata, tesisin sadece ince işlerinin kaldığını ifade ederek, “Orduzu Spor Tesisi bir milyon 923 bin TL’ye ihale edildi. Bu paranın büyük bir kısmı Spor Toto Teşkilatı’ndan gelmişti. Bir kısmı da İl Özel İdare’nin bütçesinden verildi. Bu para harcandı ama inşaat bitmedi. Tesissin tamamlanması için 570 bin TL gibi bir paraya ihtiyaç var. Bunu milletvekillerimizle paylaştık. Spor Teşkilatı’ndan bu paranın gelmesini bekliyoruz. Para gelirse, tesis kısa sürede bitirilecek” dedi.

Tesisin Malatya’nın büyükşehir olmasıyla birlikte faaliyete geçeceğini belirten Şavata, “Tahminim büyükşehirle beraber bu tesiste faaliyete geçer. Malatya büyükşehir olunca bu tesislerin tümü büyükşehire aktarılacak. Bu anlamda bir sıkıntı kalmayacak. Önümüzdeki sezon bu tesis, spora hizmet etmeye başlayacak” ifadesini kullandı.

Şavata, Yeni Malatyaspor’un Spor Toto 2. Lig’de yoluna en iyi şekilde devam ettiğini de sözlerine ekleyerek, şunları söyledi: “Ama her şeyden önemlisi inşallah Malatya istediği hedefe ulaşır. Yıllarca Malatya futbolu küme düştü. Ama son 3 senedir bir toparlanma oldu. Malatya birleşti. Geçen seneye kadar bu mümkün gözükmüyordu ama bu sene takımın namaglup yoluna devam etmesi, takımın iyi mücadele ediyor olması, yöneticilerin iyi niyetleri, taraftarımızın gayreti ve herkesin takımı desteklediğini görüyoruz. İnşallah namaglup yolumuza devam ederiz. Malatya artık kabına sığmaz hale geldi. İyi günler bizi bekliyor.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız