SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tamir Zamanı

A- A+ PAYLAŞ

Belediye, kış mevsimi nedeniyle çocuk ve dinlenme parklarında onarım çalışması yapıyor. Parklara bordur ve kilit taşlar döşendiği, yeşillendirme işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Belediye Basın Bürosu'ndan yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya Belediyesi tarafından, çocuk ve dinlenme parklarında tadilat ve yeniden düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Konuyla ilgili olarak Malatya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, mevsim şartlarının elverişli olması nedeniyle çocuk ve dinlenme parklarında bahar aylarında yapılmaya başlanan tadilat çalışmalarının sonbahar ve kış aylarında da sürdürüldüğü belirtilerek, çalışmaların aralıksız devam ettiği bildirildi.

Yapılan açıklamada, Malatya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından fidan dikimi ve yeşillendirme çalışmalarının yanı sıra mevcut çocuk ve dinlenme parklarında; çocukların daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda oyun oynamalarını, vatandaşların ise daha güzel alanlarda dinlenmelerini temin etmek amacıyla tadilat ve yeni düzenleme çalışmalarının yapıldığı ifade edildi.

Sürdürülen tadilat ve yeni düzenleme çalışmalarının Malatya Belediyesinin kendi personel ve imkânları kullanılarak yapıldığı belirtilen açıklamada; son olarak Niyazi Mısri Mahallesi Parkı, Şehit Gaffar Okkan Parkı, Çukurdere Mahallesi Parkı, Büyük Mustafapaşa Mahallesi Parkı ve Sancaktar Mahallesi Parklarında yapılan projelendirme doğrultusunda mevcut oyun gruplarının bakım ve onarımlarının yapılarak daha sağlıklı ve güvenli hale getirildikleri, sözkonusu parklara 1975 metre bordur taşı, 1085 metre kilit taşı döşendiği, 1630 metrekare yeşillendirme yapıldığı, 164 adet yeni fidan dikildiği ve 25 adet de oturma bankının yerleştirildiği bildirildi.

Öte yandan Belediye Başkanı Ahmet Çakır yaptığı açıklamada, mevcut parklardaki tadilat ve düzenlemelerin yanı sıra, yeni park yapılması konusunda da proje çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Malatya Belediyesi olarak çocuklarımızın daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda oyun oynamalarını sağlamak için, çocuk parklarımızda tadilat ve düzenleme çalışmalarına devam ediyoruz. Bu çalışmalarımız bütün parklarda yapılacaktır.

Amacımız en az 40 mahallemize daha yeni çocuk parkı kazandırmaktır. Bu nedenle yer tespit ve projelendirme çalışmalarımız devam ediyor. Bu parklardan önemli bir bölümü de ihale aşamasına gelmiş durumdadır” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız