SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tandoğan Mahallesi'ne Asfalt

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:54:31
Tandoğan Mahallesi'ne Asfalt
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde belediye yetkilileri ile birlikte Tandoğan Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Burada çalışmalar hakkında belediyenin ilgili birim yetkililerinden bilgiler alan Başkan Gürkan, Tandoğan Mahallesi’nin cazibe merkezi haline geleceğini söyledi. Başkan Gürkan, Tandoğan Mahallesi’ne yapılan hizmetlere dikkat çekerek, “Bizim belediyecilik anlayışımız, 5 temel esasa dayanmaktadır. Bu esaslardan biride Hizmet Belediyeciliğidir. Bu anlayış içinde özellikle Tandoğan Mahallemizde yeni yapılaşma olan bölgelerimizde yol ıslah çalışmaları ve asfalt çalışmaları son sürat devam ediyor. Netice itibariyle bu mahallemiz Malatya’mızın güzide bir mahallesi olacak, cazibe merkezi olacak. Buradaki hem vatandaşlarımızın, hem çocuklarımızın rahat etmesi anlamında asfalt çalışmaları yürütülürken, geniş cadde hüviyetindeki bu sokaklarımızda da çocuklarımızın daha rahat bisiklete binmeleri ve yürümeleri noktasında, yolların yapılması noktasında arkadaşlarımıza gerekli talimatlar verilmiştir. Aynı zamanda kilit taşı yapılması gereken bölgelerde kilit taşı, asfalt çalışması yapılan yerlerde asfalt çalışmaları yapılıyor. Stabilize yol çalışmaları yapılan yerlerde stabilize çalışmaları yapılıyor. Sathi kaplama yapılması gereken yerlerde sathi kaplama çalışması yapılıyor. Yani Battalgazi Belediyesi tüm ekipleriyle Park Bahçe Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, gerekse de diğer birimleriyle genel anlamda 102 mahallemizin her noktasında olmaya gayret ediyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte biz yola çıktığımızda medeniyetler merkezi demiştik. Anadolu’yu Anayurt yapan destan şehri demiştik. İşte bu destan şehrinde hizmet destanları yazarak, Battalgazi’mizi mazisine layık istikbale hazırlamak için çalışıyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız