SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tandoğan ve Hacıabdi'de Asfaltlama

0
Güncellendi - 2018-07-13 03:21:55
Tandoğan ve Hacıabdi'de Asfaltlama
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından yeni açılan imar yolları ile altyapısı yenilenen yolların asfaltlanması çalışmalarına devam edildi. Bu kapsamda Tandoğan Mahallesi’nde 4 ve Hacı Abdi Mahallesi’nde 2 olmak üzere 6 sokakta sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

Battalgazi ilçesi genelinde yeni açılan imar yollarının yanı sıra altyapısı yenilenen sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tandoğan ve Hacı Abdi Mahalleleri’nde de sıcak asfalt çalışmalarına devam etti. Tandoğan Mahallesi’nde yeni açılan imar yollarını asfaltlayan Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hacı Abdi Mahallesi’nde de altyapısı yenilenen sokaklarda sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

Hacı Abdi Mahallesi Muhtarı Mehmet Çolak, yapılan hizmetlerden dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ederek, “Biz, Haci Abdi Mahalle muhtarı olarak, Battalgazi Belediyemiz olarak bir aileyiz. Aile olduğumuz içinde mahallemizin her sorunlarını Battalgazi Belediyesi’ne bildiririz. Battalgazi Belediyesi'nin bütün birimlerine teşekkür ederim. Öncelikle Selahattin başkanıma teşekkür ediyorum. Mahallemizin güzelleşmesi için böyle site içlerinin yapılması lazım. O Güzelliği de Battalgazi Belediyemiz yapıyor. Alt yapımız bitti, üst yapımız bitti. Bütün mahallenin Hacı Abdi’nin hemen hemen sorunları bitti. Bunlar içinde teşekkür ederim. Bir kaç park yaptık, otopark yaptık. Park Bahçeler Müdürlüğüne teşekkür ederim. Temizlik konusunda bulunmaz bir hizmet var. Temizlik İşleri Müdürlüğümüze teşekkür ederim. Bu sitelerin ara alanları da yapıldı, mahalleye güzellik geldi, Hacı Abdi’ye bir güzellik geldi, Battalgazi'mize bir güzellik geldi. Selahattin başkanıma da özellikle teşekkür ederim. Çalışıyor, hizmeti getiriyor. Battalgazi Belediyesi bütün personellerine ve birimlerine teşekkür ederim” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız