SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tandoğan'a Şelale Park

0
Güncellendi - 2016-09-09 17:37:34
Tandoğan'a Şelale Park
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan Şelale Park’ta incelemelerde bulundu. Başkan Gürkan, mahalle sakinlerinin rahat edebileceği bir parkın yapıldığını söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan Şelale Park’ta incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgiler aldı. Burada parklar ile ilgili değerlendirmede bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Tandoğan Mahallemizde hakikaten güzel bir yerde çevre yolunun hemen kenarında Şelale Park olarak dizayn edilen bu park, bu bölgedeki insanımızın en azından yeşil anlamında, dışarıda oturma anlamında ve suyun sesini dinleyerek, kendilerini daha rahat hissetmeleri noktasında güzel bir park olmuş. Bu parkın yapılması noktasında özellikle park bahçelerdeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Mahalle halkına da hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Tabi Çöşnük bölgesinde sadece bizim bir parkımız yok. Şu anda burada yapılan Şelale Park ve hemen arkasında bölgede tek olan Trafik Parkı’nda açılan ve işlevsel hale gelmiş olması ve diğer parklarla birlikte Tandoğan mahallemiz, parklarıyla, yeşil alanlarıyla, çevre düzenlemeleriyle eğitim formatındaki diğer park dizaynlarıyla gerçekte güzel ve güzide bir mahallemiz. Bu mahallemize de böyle güzide hizmetlerin yaraşacağını düşünüyorum. Bu çalışmalarda başta belediyemizdeki Park Bahçeler Müdürlüğündeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Mahalle sakinlerimizi de hayırlı olsun diyorum” dedi.

Bülten

şelale1

şelale2

şelale3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız