SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taner Malatyaspor'a Dönecek mi?

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'a geçtiğimiz transfer sezonunda Kayseri Erciyesspor'dan "sıfır" bonservis bedeli ile alınan, ancak ilk yarıda takımı yöneten Feyyaz Uçar ve Ziya Doğan'ın "pek fazla şans" vermediği için, ara transferde 2. Lig A grubu ekiplerinden Sakaryaspor'a kiraya verilen, yarım sezonda attığı 20 golle bu takımın Süper Lige yükselmesine büyük katkı sağlayan Taner Demirbaş, Malatyaspor'a dönmek istemiyor!..

SIFIR BONSERVİSLE GELMİŞTİ..
Kayseri Erciyesspor forması altında çok sayıda gol atan ve önceki sezon bu takımın Süper Lige yükselmesine katkı sağlayan Taner Demirbaş, sözleşmesinin bitmesinin ardından "sıfır" bonservis bedeliyle Malatyaspor'a alınmıştı.

28 yaşındaki futbolcu, hazırlık dönemindeki özel maçlarda gösterdiği performansla ve bir maçta attığı 5 golle dikkat çekerken, geçtiğimiz sezonun ilk 4 maçında takımı yöneten Feyyaz Uçar ve daha sonra göreve getirilen Ziya Doğan döneminde pek forma şansı bulamadı.

Devre arasında, elindeki kadronun yetersizliği gerekçesiyle yeni transferler isteyen Ziya Doğan'ın, mevcut kadroyla ilgili değerlendirmelerinde, Taner Demirbaş'ın gönderilmesi yönünde rapor vermesiyle, bu futbolcuya Sakaryaspor talip oldu.

SAKARYASPOR BONSERVİSİNİ ALMAMIŞTI..
Ziya Doğan'ın "gözden çıkardığı" futbolculardan Okan Yılmaz, Konyaspor'a bonservisiyle birlikte satılırken, "2. lig topçusu.. Süper ligde oynayamaz.." şeklinde değerlendirme yapılan Taner Demirbaş'ın ise ara transferde, bonservisi ile birlikte Sakaryaspor'a satışı gündeme geldi.

Edinilen bilgilere göre; Malatyaspor Kulübü, bu dönemde Sakaryaspor'a 250 milyar lira karşılığında Taner Demirbaş'ı bonservisi ile birlikte vermeyi teklif etti. Ancak Sakaryaspor Kulübü, bu rakamı yüksek bulup, sadece kiralamayı tercih etti. Yapılan kira sözleşmesine ise, kiraya verilen bu futbolcu için Sakaryaspor Kulübü'nün, lig bittikten sonra 31 Mayıs 2006 tarihine kadar 200 milyar ödemesi halinde, Taner'in bonservisinin de Sakaryaspor'a verileceği maddesi konuldu.

Sezon sonunda bu dönem yaşanırken, Sakaryaspor Kulübü yönetimi, futbolcunun transferi için girişimlerde bulundu, ancak belirtilen tarihe kadar sözleşmedeki 200 milyar TL yatmadığı için, Malatyaspor'un Taner üzerindeki tasarruf hakkı devam etti. Nitekim, Malatyaspor kiraya gönderdiği diğer 6 futbolcuyla birlikte Taner için de, kiralık gönderildikleri kulüplere, ilgili yönetmelik gereği birer "bildirim"de bulunarak, futbolcularını geri istediğini iletti ve yasal hak talebi koşullarını yerine getirdi.

TANER GELMEK İSTEMİYOR..
Süper Ligde şampiyon olan Sakaryaspor'a attığı 20 golle büyük katkı sağlayan, bu kentte büyük bir taraftar kitlesinin sevgi desteğini sağlayan Taner Demirbaş'ın, Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi ile görüşerek, Sakarya'da kalmak isteğini ilettiği bildirildi.

Taner'in, ailevi durumu nedeniyle de Sakarya'da kalmak istediğini söylediği, kendisine anlayış gösterilmesini istediği belirtilirken, Malatyaspor yönetiminin bu konuda değerlendirme yaptığı haber alındı.

Sakaryaspor Kulübü yöneticilerinin de, Taner'in bonservisini almak üzere Malatyaspor Kulübü'ne yeni teklif sunma hazırlığında olduğu öne sürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız