SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taner, Sakaryaspor'a Gitti

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, golcü oyuncusu Taner Demirbaş’ı Sakaryaspor’a verdi.

3 sezon önce şampiyon yaptığı Kayseri Erciyesspor’dan Malatyaspor’a gelen, Feyyaz Uçar’ın teknik direktörlüğü dönemi yurtiçi ve yurtdışında yapılan kamplarda oynanan özel maçlarda fırtına gibi esen, Ziya Doğan’ın göreve gelmesiyle forma şansı verilmeyip Sakaryaspor’a gönderilen Taner, burada attığı gollerle takımı Süper Lige taşımıştı. Geçen sezonu gol kralı olarak tamamlayan Taner, Malatyaspor’un yaşadığı sıkıntılı dönemde takım kaptanı olarak takımının başında kalmıştı.

Mardin maçı sonrası disiplinsiz davranış gerekçesiyle Mehmet Budak'la birlikte kadro dışı bırakılan Taner’den kulüp bulması istenmişti. Bu oyuncu daha önce formasını giydiği Sakaryaspor ile anlaştı.

Taner’in alacaklarına mahsuben sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

3 sezon önce Kayseri Erciyesspor’dan Malatyaspor’a transfer olan Taner, geldiği ilk sezonun devre arasında da Sakarya’ya transfer olmuş ve attığı gollerle bu takımı Süper Lige taşıyan oyuncuların başında yer almıştı. Taner, bundan önce Erdemir Ereğli, Bursa Merinos, Bursaspor, Erdemirspor, Adıyamanspor, Konya Endüstrispor, Adana Demirspor, Mersin İdmanyurdu, Kayserispor takımlarında oynamıştı. Taner 3 kez A milli oldu, 4 gol attı.
Taner ayrılırken Malatyaspor resmi internet sitesine yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Malatya’da kaldığım süre içerisinde gerek Malatya halkına gerek yönetim kuruluna şahsıma gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bizler profesyonel sporcuyuz. Gönül arzu ederdi ki Malatyaspor’un başarısı için top koşturalım. Ama kısmet buraya kadarmış. Özellikle sıkıntılı dönemde bizleri yalnız bırakmayan Malatya halkına ve taraftarına teşekkür ediyorum.
Malatya kamuoyundan Sayın Başkan ve futbolcu arkadaşlara destek olmaları çağrısında bulunmak istiyorum. Sahipsizliğin ne demek olduğunu yaşadık. Bu nedenle Malatya kamuoyunun takıma ve yönetime sahip çıkması gerekir.”

CEM OLMADI..
Öte yandan, Malatyaspor'un Taner'in yerine düşündüğü forvet oyuncularından Konyaspor'lu Volkan'dan sonra Trabzonspor'lu Cem için yapılan girişimlerden sonuç alınamadı.

Sarı-kırmızılı ekibin, Süper Lig takımlarından birinin kadrosunda yeralan forvet oyuncusuyla görüştüğü, ismi açıklanmayan bu futbolcuyla anlaşma sağlanması halinde Çarşamba günü sözleşme yapılacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız