SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tanışma Toplantısı

A- A+ PAYLAŞ

ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği tarafından, üniversiteyi yeni kazanan öğrencilerle tanışmak ve mevcut üyelerle biraraya gelmek amacıyla bir çay düzenledi.

İki milletvekilinin de katıldığı çayla ilgili olarak dernekten şu bilgi verildi:

"Malatyalı ODTÜ öğrencisi, mezunu ve akademisyeninden oluşan ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği, ODTܒyü yeni kazanan Malatyalı öğrencilerle tanışmak ve mevcut üyeleriyle bir araya gelebilmek amaçlarıyla, 22 Ekim 2008 Çarşamba günü saat 19.30’da ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Tesisleri’nde bir araya gelmiştir. Toplantı Derneğimiz yönetim kurulu adına, yönetim kurulu üyemiz Didem Yeşiltan tarafından gerçekleştirilen açılış konuşması ile başlatılmıştır. Tanışma çayı ve söyleşi toplantısı niteliğindeki etkinliğe konuk olarak Malatya Milletvekillerinden M. Mücahit Fındıklı, F. Mevlüt Aslanoğlu, ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği Disiplin Kurulu Üyesi, Dünya Bankası Koordinatörü ve Öğretim görevlisi olan Salih Kaya, KYK Ankara Bölge Müdür Yardımcısı Sıdıka Durukan, Malatyalı İşadamı Necdet Bolcal katılmış ve birer konuşma yapmışlardır.

Gerçekleştirilen söyleşilerde, derneğimiz faaliyetleri, ODTܒdeki eğitim-öğretim yaşamı ve Malatya hakkında sohbetler gerçekleşmiştir. ODTÜ'yü yeni kazanan Malatyalı öğrencilere destek olmak amacıyla gerçekleştirilen tanışma çayında, Milletvekillerimizin yeni gelen öğrencilere verebilecekleri destekler görüşülmüş, Öğretim Görevlimiz Salih Kaya'nın yaptığı sunumda Avrupa Birliği ve Dünya Bankasi Hibe fonlari hakkında neler yapılabileceği dile getirilmiş, Sıdıka Hanım'ın KYK hakkında verdiği tanıtıcı bilgilerle öğrencilerimize ışık tutulmuş, Necdet Bey'in Ankara'da Malatyalılık üzerine yaptığı konuşma ile öğrencilerimizin bilgilenmeleri sağlanmıştır.

Sohbete katılan Dernek Denetleme Kurulu Üyesi, ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mezunu Öğretim Görevlisi Çiğdem Gökhan ve ODTÜ İnşaat Mühendisliği Mezunu Adil Özkul kendi öğrencilik yılları hakkında bilgi vererek sohbete renk katmışlar. Yine ODTÜ İstatistik Mezunlarımızdan, Dernek Denetleme Kurulu Başkanı Niyazi Albayarak ODTÜ'lülük ve Malatyalılık üzerine yapmış olduğu sohbetle ODTÜLÜ Malatyalılar Derneğinin var olmasının önemini vurgulamıştır.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelik yapmış olduğu konuşmasında; Dernek'in yürütmekte olduğu proje ve organizasyonlar hakkında bilgi vermiş, özellikle yeni gelen öğrencilerin derneğin idari yapısında var olmaları gerektiğini vurgulamıştır. Dernek üyeleri arasında kaynaşmayı ve bir araya gelmeyi sağlayan bu tür söyleşilerin sürekli hale geleceğini belirten Ali Çelik, bugüne kadar derneğe destek olan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkürlerini iletmiştir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız