SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tanışmak, Kaynaşmak İçin.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:25:46
A- A+ PAYLAŞ

AKP Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile AKP Malatya, Tekirdağ ve Konya Kadın Kolları başkanları ve üyeleri Battalgazi ilçesine giderek, Silahtar Mustafapaşa Kervansarayı ile Ulu Cami'yi gezdiler.

Akşit, Çalık ile Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, Tekirdağ Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Koncagül ile Konya Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergün ile beraberindekiler, ilk olarak Kervansaray'daki Kültür ve Sanat Merkezi'ni gezerek buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Merkezde bir süre dinlenen konuklar, müzik eğitmenlerinin seslendirdiği Malatya türkülerini dinlediler, yer yer eşlik ettiler. 

AKP Kadın Kolları Başkanı Akşit, "Biz illerimizi kardeş yaptık. AK Parti Kadın Kolları olarak bu bağlamda, Ramazan ayında "Kardeşime İftara Gidiyorum" projesini hayata geçirdik. İller birbirlerine misafir oluyorlar. Tekirdağ, Malatya ile kardeş il, ama bizi yalnız bırakmayan illerimiz oldu. Elazığ ve Konya'dan arkadaşlarımız da geldi. Bu vesileyle, teşkilatımızda bir kaynaşma yaratmaky, birbirlerini daha iyi tanımalarını sağlamak, hem de değişik illerin kültürlerini birbiriyle buluşturmak, tanımak önemliydi. Bu proje ile şu anda birçok ilimiz birbirine misafir oluyorlar."diye konuştu.

AKP'li Kadınlar Kolu heyeti, ilçede ilgi gördüler. Milletvekili Öznur Çalık da, bir çocukla ilgilenirken, objektiflere samimi görüntüler yansıdı.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız