SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tanıtım İçin Önemli'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nin ev sahipliği yapacağı Tarihi Kentler Birliği toplantısı 1-3 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Toplantının programı da belirlendi.

Konuya ilişkin belediye basın bülteni şöyle:

"Malatya Belediyesi’nin ev sahipliğinde Malatya’da düzenlenecek olan ‘Tarihi Kentler Birliği Malatya Semineri’ 1 Nisan Cuma günü Malatya’da başlıyor.

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, 1-3 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan toplantı için Vali, Belediye Başkanları ve akademisyenlerden oluşan 450 dolayında katılımcının Malatya’da toplanacağı kaydedildi.

Malatya Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği ve Çekül Vakfı işbirliği ile organize edilen ‘Malatya Semineri’ne ayrıca Çekül Vakfı Başkanı hemşerimiz Prof. Dr. Metin Sözen ile Tarihi Kentler Birliği Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin de katılacağı belirtildi.

Seminer Programı…

Anemon otelde düzenlenecek olan Tarihi Kentler Birliği Malatya Semineri, 1 Nisan Cuma günü saat 18.00’da açış konuşmalarıyla başlayacak. Açılışta, Vali Ulvi Saran, Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Tarihi Kentler Birliği Başkanı/Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof.Dr. Metin Sözen birer konuşma yapacaklar.

2 Nisan Cumartesi Seminer’in ikinci günü; Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın ‘Doğa ve Kültür Zengini Malatya’ ve Vali Ulvi Saran’ın ‘Malatya Bütününde Her Ölçekte Koruma’ konularındaki sunumlarıyla başlayacak. Sunumların ardından ‘Belde ve İlçelerde Koruma’ konulu oturum yapılacak. Genel değerlendirme ve soru/cevap bölümünün ardından seminere katılanlar, Battalgazi ilçesi, Beşkonaklar, İçmesuyu Kaptajı ile Yeşilyurt ve Gündüzbey’i gezecekler.

Seminer 3 Nisan Pazar günü, Darende ilçesinde yapılacak olan geziyle sona erecek.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Tarihi Kentler Birliği toplantısının Malatya’da düzenlenmesinin önemli bir organizasyon olduğunu ve Malatya’nın tanıtımına büyük katkı sağlayacağını söyledi.

TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ MALATYA SEMİNERİ PROGRAMI

1 Nisan 2011- CUMA

18.00 Açılış (Anemon Otel)
Ahmet Çakır – Malatya Belediye Başkanı
Prof. Dr. Metin Sözen – ÇEKÜL Vakfı Başkanı/TKB Danışma Kurulu Başkanı
Mehmet Özhaseki – TKB Başkanı/ Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı
Doç. Dr. Mehmet Ulvi Saran – Malatya Valisi
Müzik dinletisi

2 Nisan 2011- CUMARTESİ

09.30 Açılış Sunumları (Anemon Otel)
Ahmet Çakır-Malatya Belediye Başkanı
“Doğa ve Kültür Zengini Malatya”

Doç.Dr. Ulvi Saran – Malatya Valisi
“Malatya Bütününde Her Ölçekte Koruma”

10.00 Oturum “Belde ve İlçelerde Koruma”
• Cumhur Şener – Birgi Belediye Başkanı
• Levent Ak – Mustafapaşa Belediye Başkanı
• Duran Yadigar – Niksar Belediye Başkanı

Genel Değerlendirme : Nurullah Çakır – TKB Danışma Kurulu Üyesi / Çorum Valisi

10:45-11:15 Soru / Cevap
11:30 Battalgazi’ye hareket
12:00-14:00 Battalgazi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda öğle yemeği
14:00-15:45 Battalgazi inceleme gezisi
16:00:16:30 Malatya Beşkonaklar inceleme gezisi
16:30 Gündüzbey İlçesi’ne hareket
16:45-17:00 Kaptaj gezisi
17:00-17:30 Gündüzbey kerpiç evleri inceleme gezisi
17:30 Yeşilyurt İlçesine hareket
17:45-19:00 Yeşilyurt Adıyaman Caddesi inceleme gezisi

3 Nisan 2011 PAZAR

09:30 Darende İlçesi’ne hareket
10:30 Balaban Beldesi inceleme gezisi
10:00 Günpınar Şelalesi gezisi
11:30 Darende’ye dönüş
12:00 Somuncubaba, Tohma Kanyonu ve Darende İlçe merkezi inceleme gezisi
13:30 Öğle Yemeği
14:00 Konukların uğurlanması"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız