SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tanıtım İçin Özel Otobüs

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, fuar ve Kayısı Festivali için Kayseri, Ankara ve İstanbul'da tanıtım faaliyetinde kullanılacak olan özel otobüsün Perşembe günü Malatya'dan yola çıkacağını bildirdi.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'ndan yayınlanan bülten şöyle:

"14-18 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 18. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı & Uluslar arası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali start alıyor.

Geçmiş yıllardan farklı olarak, özel resim ve sloganlarla süslenen bir otobüs, Kayseri, Ankara ve İstanbul’da çeşitli etkinliklerin yanısıra, kayısı yürüyüşü gerçekleştirecek.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 18. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı & Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali etkinlikleri ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Malatya’yı sembolize eden resim ve sloganlarla süslenen tanıtım otobüsü önünde açıklamalar yapan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bu yıl 18’incisi düzenlenecek olan Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı & Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali’ne 8 Temmuz Perşembe gününden itibaren start vereceklerini söyledi.

Planlanan organizasyonlarla ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kayseri, Ankara ve İstanbul’da çeşitli etkinlikler yapılacağını belirterek, “İlk durağımız olan Kayseri’de basın mensuplarıyla birlikte şehir meydanında kayısı dağıtımı yapacağız. Ankara da ise Bakanlarımızın da katılacağı toplantıda Malatya fuarı ve kayısı ile ilgili bilgilendirme yapıp, fuar kapsamlı program düzenleyeceğiz. Ankara Güven Park’ta kayısının tanıtımını yapıp, faydalarıyla ilgili el broşürü dağıtıp, basın açıklaması yapacağız. Daha sonra asıl hedef olan İstanbul’da birkaç noktada kayısı dağıtımı yapıp, Galatasaray Lisesi’nin önünden, Taksim Meydanı’na kadar Kayısı Yürüyüşü’nü gerçekleştireceğiz.” dedi.

Fuarın bütün Malatyalıları buluşturduğunu vurgulayan Başkan Çakır, düzenlenecek olan organizasyonlara Malatyalıların yoğun bir ilgisi ve desteği olduğunu, firmaların da büyük ilgi gösterdiğini, fuara ikisi yurt dışında 16’sı il dışında olmak üzere toplamda 90 firmanın katılacağını açıkladı.

Hedeflerinin bir önceki fuardan daha katılımcı ve coşkulu fuar gerçekleştirmek olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır 5 gün boyunca birbirinden değerli sanatçıların Malatyalıları coşturacağını belirterek, başta Malatyalılar olmak üzere, bütün vatandaşları kayısı festivaline davet etti.

Fuar ve Festival için hazırlanan otobüsün bir ekiple birlikte 8 Temmuz Perşembe günü sabah Malatya’dan hareket edeceği belirtilirken, aynı gün saat 14.00’de Kayseri’de kayısı dağıtımının yanısıra Belediye’nin ziyaret edileceği, 9 Temmuz Cuma günü saat 10.00’da TBMM ziyareti, 14.00’de Güvenpark’da kayısı dağıtımı, 10 Temmuz Cumartesi günü de sabah saat 9’dan itibaren İstanbul’da Malatyalıların yoğun olduğu bölgelerde kayısı dağıtımının ardından, saat 18.00’de Galatasaray Lisesi önünden Taksim anıtına kadar Kayısı Yürüyüşü’nün yapılacağı öğrenildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız