SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tanıtım ve Pazarlama Sıkıntılı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:01:24
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, “Kayısı’da tanıtım ve pazarlama konularında da sıkıntıları aşmaya çalışıyoruz” dedi. 

Beraberinde, AKP Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, AKP İl Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam, TARSİM Malatya Bölge Müdürü Sabri Akın ve beraberindeki heyetle birlikte, Malatya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Selvi’yi ziyaret eden AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, yaptığı konuşmada, Malatya Tarım ve Hayvancılığı konularında istişarede ederek, özellikle kayısı konusuna değindi. Kayısıda öncelikle kaliteli ürünün yetiştirilmesi gerektiğini dile getiren Öz “Tanıtım ve pazarlama konularında da sıkıntılar yaşıyoruz. Tanıtım ve pazarlama konularında da sıkıntıları aşmaya çalışıyoruz. Ürünü kaliteli yetiştirir, tanıtımını iyi yapar ve pazarlayabilirsek kayısı fiyatlarını daha yukarılara çekebiliriz. Kayısının tasnifi ve depolanması aşamalarında yükün büyük bir kısmını taşıyacak olan Lisanslı Depoculuğu başlatıyoruz. Çalışmalarda sona yaklaşıldı. İl ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün yapacağı eğitimlerde Lisanslı Depoculuğun önemini tüm yetiştiricilere anlatmasını istiyoruz. Bunun haricindeki tüm Tarımsal ve Hayvansal konularda İl Müdürlüğümüzün yapacağı çalışmalara desteklerimiz sürecektir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız