SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tanıtmamız Gerekiyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:23:57
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fotoğraf ve Sinema Derneği tarafından 1. Uluslararası Malatya Fotokamp Projesi düzenlendi. Proje kapsamında 150'ye yakın fotoğrafçı 4 gün boyunca Akçadağ ilçesinde bulunan Levent Vadisi'nde kamp yapacak. 

Ulusal ve uluslararası sanatçıların katıldığı "Uluslararası Malatya Fotokamp Projesi" kapsamında sanatçılar Levent Vadisi'nde çektikleri fotoğraflar ile vadiyi tüm dünyaya tanıtacak. Kampın ilk gününe Malatya Valisi Süleyman Kamçı da katıldı. Vadide gerçekleştirilen programa katılan Vali Kamçı, “Yurt dışında buna benzer yerlerde çok daha önemsiz olarak görülebilecek yerler çok daha fazlasıyla tanıtılıyor. Ülkelerine yararlı turizm katkıları sağlıyorlar. Bizim de Levent Kanyonu’nu tanıtmamız ve öne çıkarmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Fotokamp Projesi Genel Koordinatörü Mustafa Ertekin de, “Farklı alanlardaki atölyelerde ayrı ayrı derslikler kuruldu. Sabah eğitimlerini alacaklar, öğleden sonra da bu eğitimleri alanlarda uygulayacaklar. Bu şekilde kampa katılanlar kendilerini de geliştirebilme fırsatı yakalayacaklar. Bir diğer önemli nokta ise çekilen fotoğraflar sosyal medyada yayınlanacak, bu şekilde Levent Vadisi’nin tanıtımı da yapılmış olacak” dedi.

Fotoğrafçılar ise birbirinden güzel fotoğraf çekeceklerini ve çekilen fotoğrafların Malatya'nın tanıtımına katkı sağlayacağını ifade ettiler. Yapılan konuşmaların ardından Danıştay Üyesi ve Su altı Fotoğrafçısı Bülent Kılınç'ın fotoğraf sergisi gezildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız