SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tanıyan Polisi Arasın"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:37:32
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da bir kuyumcu dükkanına giren 2 yaşlı kadın, bir bilezik satın aldıktan sonra toplam değeri 5 bin lira olan iki bileziği çalarak kayıplara karıştı. 
 
Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Ahmet Doğan adlı kuyumcunun dükkanına gelen müşteri kılığında giren 2 yaşlı kadın, önce kolye ve diğer ziynet eşyalarına baktı. Ardından 980 TL tutarında bir bilezik satın alan yaşlı kadınlardan biri kuyumcuyu oyalarken, diğeri ise toplam değeri 5 bin lira olan iki bileziği cüzdanının arasında sıkıştırarak çaldı. Yaşlı kadınların dükkandan ayrılmasının ardından durumun farkına varan kuyumcu, güvenlik kamerası görüntülerine bakınca gerçek ortaya çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. 
 
Kuyumcu Ahmet Doğan ise, 80 yaşlarında olan yaşlı kadınların hırsızlık yapmayacaklarını düşünerek fazla dikkatli davranmadığını belirterek, kadınların 980 TL tutarında bir bilezik satın aldıklarını ancak, 5 bin TL tutarında 2 bileziği de çaldıklarını söyledi. Doğan, görüntüleri izlediğinde kadının bilezikleri eliyle küçük cüzdanı arasında saklayarak çaldığını görünce, durumu polise bildirdiğini, görüntüleri izleyen vatandaşların, her iki kadını tanımaları durumunda polise ihbar etmelerini istedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız