SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tanker Patladı: 4 Ağır Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:19:31
Tanker Patladı: 4 Ağır Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da küçük su tankerine giren 4 çocuk, burada çakmak ile ateş yakınca patlama meydana geldi ve yaşları 10 ile 15 arasında değişen 4 çocuk ağır yaralandı.

 Olay, saat 11.00 sularında merkez Yeşiltepe Koşu Mahallesi Yeşilkent Sokak üzerinde meydana geldi. Bir apartmanın yan tarafındaki boş arsanın içinde park edilmiş halde bulunan küçük su tankerinin üzerindeki küçük kapağı açarak içerisine giren F.İ. (15), T.Ç. (13), D.A. (14) ve E.A. (10) adlı çocuklar, burada çakmak ile ateş yakınca patlama meydana geldi. Son anda kendilerini dışarı atan çocukların vücutlarında büyük oranda yanık meydana geldi.

Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 4 çocuğa burada ilk müdahalede bulunuldu ve ardından hayati tehlikeleri bulunduğu gerekçesiyle Turgut Özal Tıp Merkezi Yanık Merkezi’ne sevk edildiler.

 Olay yerinde inceleme yapan Malatya Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, tankerin içerisinde 8 adet boş çakmak gazı tüpü elde etti.

 Çocukların normal insanın içinden ancak eğilerek kalabileceği  su tankeri içerisinde tüp gazı çekip çekmedikleri konusunu polis araştırıyor.

 Yaralı çocuklardan birisi,  hastaneden sevk edildiği esnada, “Çakmak gazımı çekiyordunuz” sorusuna “Hayır ağabey, yanımızdaki arkadaşımız sigara içecekti, çakmağı yaktı, sonra patladı” dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak : Burhan Karaduman - Ferdi Durdu (Yeni Malatya Gazetesi)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız