SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tanrı İsterse Bir Gün Belki de Orada Olurum"

0
Güncellendi - 2018-11-17 03:49:29
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques, ligde iyi bir gidişatlarının olduğunu ifade ederek, çok çalışıp, maçlara iyi konsantre olarak iyi gidişi sürdürmek istediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Brezilyalı futbolcu, ligde geride kalan 12 haftalık sürece ilişkin, "21 puanla dördüncü sırada olduğumuz için şuanda herkes çok mutlu ama daha da önemlisi hiç konsantrasyonumuzu bozmadan kalan 5 haftayı da en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Guilherme, bir gazetecinin 'Gol yollarında etkili bir görüntü ortaya koyuyor, kendi performansı hakkında ne düşünüyor?' sorusuna, "Tabi ilk geldiğimde bir şeyleri değiştirmek, katkı sağlamak kolay olmadı. Önce takıma sonra şehre adaptasyon süreci yaşadım. Şimdi bu süreci atlattığımı düşünüyorum. Takım olarak çok çalışıp, konsantrasyonumuzu hiç bozmadan olabildiğince takıma katkı sağlamaya devam edeceğim" cevabını verdi.

Brezilyalı futbolcu, bir diğer gazetecinin 'Milli ara öncesi oynanan her maçta puan kaybı yaşadılar ancak son milli ara öncesi Trabzonspor'u 5-0 mağlup ettiler. Bu şansızlıklarını kırdıklarını düşünüyorlar mı?' sorusuna ise "Ben kötü şansa inanmıyorum. Ben iyi çalışmaya inanıyorum. Trabzonspor maçına iyi çalıştık ve konsantre olduk. Bu da galibiyeti getirdi. Bu şekilde devam edeceğimizi düşünüyorum" şeklinde cevap verdi. 

Ligin 13.haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacaklarını dile getiren Guilherme, şunları söyledi:

"Kasımpaşa da iyi bir takım. İsim isim baktığınızda maçın kaderini değiştirecek iyi oyuncuları da var. Bizim de kendimize öz güvenimiz geldi. Biz de iyi bir takımız. Sert, zor bir maç olacak ama puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum."

Guilherme, 'Milli takım hedefi var mı?' sorusuna, "Brezilyalı her futbolcunun rüyasıdır, Brezilya milli takımına gitmek. Sizde takdir edersiniz ki bu kolay bir iş değil. Ben şimdi çalışmaya devam edeceğim, Tanrı isterse bir gün belki de orada olurum, bu da beni çok mutlu eder" cevabını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Furkan Arpacı (5 yıl önce)
    Seni birakmayiz gilo Allah'ına kurban babos
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (5 yıl önce)
    Senin Allahina gurban adamin krali
    0
    0
    Yanıtla
  • bulent (5 yıl önce)
    ılk transfer oldugunda bu cocuk cok is yapar dedim cevreme beni yanıltmadın tesekurler guilherme hep boyle devam et yonetim sizde bo cocugun bonservısıne kafa yorun
    0
    0
    Yanıtla