SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tanrıverdi: ''Canaydın'ı Destekliyoruz..''

A- A+ PAYLAŞ

Kulüpler Birliği Vakfı'nın çarşamba günü yapılacak başkanlık seçimi öncesinde, tek aday üzerinde anlaşamayan kulüpler arayışlarını sürdürüyor.

 

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanvekili ve Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi, ligdeki 14 kulübün Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ı desteklediğini söyledi.

     

Ankaraspor başkanı Hilmi Gökçınar üzerinde uzlaşma sağlanamadığını ifade eden Tanrıverdi, ''Sayın Gökçınar'ı istemeyen kulüpler var. Bu da bazı sıkıntılar doğuruyor. Bizim adayımız sayın Canaydın. 14 kulüp geçen hafta bir deklarasyonun altına imza attı. Özhan Canaydın'ın çarşamba günü başkan olacağına inanıyorum'' dedi.

 

CAVCAV'IN ADAYI

Kulüpler Birliği ve Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, kendisinden sonra Ankaraspor Kulübü Başkanı Hilmi Gökçınar'ın başkanlık koltuğuna oturması gerektiğini belirterek, ''Benim adayım Hilmi Gökçınar'dır. Onun kazanacağına inanıyorum. Böyle de olması gerekiyor. Başkanın Ankara'da olması lazım'' diye konuştu.

     

Futbolda 28 yıllık bir deneyiminin olduğunu ifade eden Cavcav, Hilmi Gökçınar'ın başkan olması halinde kendisine her konuda yardım edeceğini kaydetti.

     

Geçen hafta Kulüpler Birliği'ndeki genel kurula katılmayarak Shereton Otel'de bir araya gelen 14 kulüp temsilcisine tepki gösteren Cavcav, ''Kulüpler Birliği'nin toplantı yeri oteller değil. Ben ceza kurulu başkanı olsam hepsine ceza verirdim. Otelde ne işleri var, anlam verebilmiş değilim'' dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız