SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tanrıverdi: ''Gücümüz Tükenmek Üzere..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, transferler hakkında bilgi verdi. Başkan, Malatyaspor’un ikinci yarı öncesi istenen transferleri yapabilmesi için maddi desteğe ihtiyaç bulunduğunu söyledi.

"GÜCÜMÜZ TÜKENİYOR.."
Gaziantepspor maçı sonrası bir açıklama yapan Tanrıverdi şöyle konuştu:

“Transferde yurtdışından beklenen oyuncular var. Rakamları konuşup, pazarlık yaptım. Malatyalı işadamlarına seslenmek istiyorum: Büyük sıkıntılar içerisinde, imkânlarımızı sonuna kadar kullanarak takımı bugüne kadar getirdik. Transferin yükünü kaldırmak için ciddi bütçe lazım. İşadamlarımızın, taraftarlarımızın desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Herkes yapabildiğince, karınca kararınca, en azından nakit konusunda katkıda bulunursa rahat olacağız.

Anadolu kulüpleri içerisinde futbolcu alacaklarının ödenmesinde en düzenli ödeme yapan kulüplerden birisiyiz. Yönetim kurulu üyelerim ve ben fedakârlık yapıyoruz. Ancak gücümüz tükenmek üzere. Bununla ilgili önümüzdeki hafta bir toplantı yapacağız. İstanbul’daki işadamlarımızı da davet edeceğiz. Transferde istediğimiz neticeyi almamız gerekiyor. Bunu ciddi yapamazsak, işimiz zor olacak. İkinci yarı her maç bir final olacak. Şu anda 23 puanın altındaki her takım küme düşme tehlikesi yaşıyor.”

Tanrıverdi, alınacak pek yerli futbolcu olmadığını, yabancılar üzerinde yoğunlaştıklarını duyurdu.

SERTAN VE AYTEKİN KONUSU..
Anlaşılan isimler konusunda bilgi veren Tanrıverdi “Bonservisi elinde olan Sertan Eser ile anlaşmaya vardık. Aytekin için karar vermedik. Bekleyeceğiz. Ligin ilk yarısı bitip, takımlarından ayrılan oyuncuların belli olmasını bekliyoruz. Onlarla temasa geçeceğiz. İşimize yarayacak 3-4 oyuncu ile anlaşabiliriz. Yurtdışından beğendiğimiz oyuncular var. Görüşmelerimiz sürüyor. Anlaşırsak kampa yetiştirmeye çalışacağız” dedi.

Sertan Eser, 18 Mart 1974 Almanya doğumlu. Sertan, daha önce Malatyaspor formasını giymişti. Aytekin Viduşlu, 28 Ağustos 1978 Manisa doğumlu. Aytekin, İstanbulspor’un oyuncusu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız