SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tanrıverdi İle Görüştüm'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da geçen Pazar günkü kongrede "gıyapta" oluşturulan Hikmet Tanrıverdi başkanlığındaki yeni yönetimin görevi sürdürüp sürdürmeyeceği merak konusu olurken, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, konuyla ilgili olarak Tanrıverdi ile görüştüğünü ve görev almasından yana olduğunu ilettiğini söyledi.

Çalık, "Hikmet Beyle yaklaşık 1 saat süren bir görüşme yaptım. Kendisine görevi almasını ve bunun Malatya'ya borcu olduğunu ifade ettim. Tabi ki bizde Malatyaspor için elimizden geleni yapacağız. Gönüller bir olursa Malatyaspor'u süper lige taşırız. Bundan önce yönetimde kısa süre görev yapan genç arkadaşlarımızın iyi bir liste oluşturduğunu ve bu listenin görevi yürütmesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Malatyaspor'da eski başkanların Malatyaspor'un menfaati için çalıştıklarını kaydeden Çalık, "Ben, eski başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Tabi ki yönetimde hatalar olmuştur. Kimse mükemmel değildir. Ama bütün başkanlarımız Malatyaspor için gelip, görev yaptılar. Bu süreçte Hikmet Tanrıverdi ve yönetiminin görevi almasını gerektiğini düşünüyorum. Biz de Malatyalı olarak elimizden geleni yapacağız. Malatyalıyız ve gönülden Malatyasporluyuz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız