SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tanrıverdi, İTO Meclisinde...

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) meslek komitesi ve meclis üyesi seçimleri tamamlandı.

Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi’nin kendi listesi ile katıldığı İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) meslek komitesi ve meclis üyesi seçimlerinde 52 no’lu Konfeksiyon Yan Ürünleri komitesinde yüzde 70 oy alarak arkadaşlarıyla birlikte İTO meclisine girdi.

YILDIRIM LİSTESİNDEN SEÇİLDİ

Seçimlerde, oylar 90 sandıkta kullanıldı. İnşaatçılar Meslek Komitesi’nde 2 listenin yarıştığı seçimde, İTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım’ın listesi kazandı.

Yıldırım, böylece oda meclis üyeliğini de kazanmış oldu. İnşaatçılar meslek komitesi’nde, İTO Başkan Adayı İbrahim Çağlar’ın önderliğini yaptığı Yeni İTO Platformu’nun çıkardığı liste ise geride kaldı.

15 MART’TA YENİ SEÇİM

15 Mart’ta İTO Merkezi’nde yapılacak seçimlerde ise Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri, TOBB delegeleri ile Oda disiplin kurulu üyeleri belirlenecek. Seçilecek kişiler, İTO’da 4 yıl süreyle görev yapacaklar. Seçim listesinde yer almayan üyeler oy kullanamayacak.

BAŞKANLIK YARIŞI

İTO’da başkanlık yarışı kızışıyor. İTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım, 15 Mart’taki seçimlerde yeniden başkan seçileceğinden emin. Mehmet Yıldırım, Formula 1 pisti ile ilgili ortaya atılılan iddiaların oda seçimleri öncesinde kendisine düzenlenen komplo olduğunu öne sürüyor.

Tekstilci ve AKP kurucularından İbrahim Çağlar, Mehmet Yıldırım’ın karşısına aday olarak çıkan en güçlü isim konumunda yer alıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız