SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tanrıverdi, Karadağ ve Olgun Birarada

A- A+ PAYLAŞ

İSTANBUL-Süper Lig'den 2. Lig A Kategorisi'ne düşen Malatyaspor'un 24 Haziran'da yapılacak olağanüstü kongresi öncesinde başkan adayları, İstanbul'da düzenlenen gecede biraraya geldi. Gecede, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

İstanbul Malatyaspor Taraftarlar Derneği'nin organizesiyle İstanbul Green Park Otel'de düzenlenen 'Malatyaspor Birlik Gecesi'ne; Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi, başkan adaylarından Haşim Karadağ ve Necip Olgun ile İstanbul'daki Malatyalılar dernek ve vakıf başkanları ile çok sayıda taraftar katıldı.

İstanbul Malatyaspor Taraftarlar Derneği tarafından Malatyaspor'a emeği geçenlere plaketlerin de verildiği gecede ilk konuşmayı Malatya Eğitim Vakfı eski başkanı Mustafa Başdemir yaptı. İşadamı Başdemir, 24 Haziran'da yapılacak kongreye tek listeyle gidilmesini arzu ettiklerini ifade ederek, "Adaylardan biri başkan, biri asbaşkan olsun. Birlik ve beraberlik içinde Malatyaspor'u tekrar Süper Lig'e çıkaralım" dedi.

Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi, isteklerinin tek ses olarak kongreye gitmek olduğunu vurgulayarak, aykırı ve ayrı sesler olmadan olağanüstü kongreye gitmek istediklerini kaydetti. Tekrar seçilecekmiş gibi transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, teknik direktör bulduktan sonra 3-4 futbolcuyla da prensipte anlaştıklarını ifade eden Tanrıverdi, "Sözleşmesi sona eren futbolcular Fevzi, Mert, Serkan, Ömer ve Homola bizimle tekrar görüşmediler. Sözleşmesi sona eren bazı futbolcular, zaten başka takımlarla anlaştılar. Sözleşmeleri bittiği için bizimle ilgileri kalmadı" diye konuştu.

2. Lig'de 2 yabancı hakkı bulunması nedeniyle Senkerik ve Majek'i elde tutmayı düşündüklerini, diğer yabancıları satacaklarını dile getiren Tanrıverdi, Trabzon'dan aldıkları Emrah ve Volkan'ın takımdan ayrılmak istediğini, sözleşmeleri devam eden bu futbolculara iyi para veren takım olunca satacaklarını vurguladı. Tanrıverdi, tekrar Süper Lig'e çıkabilmek için iyi kadro kurmaya çalışacaklarını sözlerini ekledi.

Başkan adaylarından Necip Olgun ise, Malatyaspor'a yeni heyecan gerektiğini, onun için aday olduğunu belirterek, "Malatyaspor o kadar büyük bir camia ki kongre için 3 aday var. Şimdiden transfer görüşmelerini yapıyoruz, teknik direktör ve birkaç futbolcuyla prensipte anlaştık. Seçilirsem kongre sonrasında anlaştığımız isimlere imza attıracağız" dedi. Olgun, kongrede güç birliğinden yana olduklarını söyleyerek, birlik ve beraberlik içerisinde elbirliğiyle Malatyaspor'u layık olduğu Süper Lig'e tekrar çıkarmak için çaba göstereceklerini kaydetti.

Başkan adaylarından Haşim Karadağ da, Malatyaspor'un yerinin 2. Lig olmadığını, Süper Lig'e çıkarmak için aday olacağını belirtti.

HABER: Abdulkerim ULAK (İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız