SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tanrıverdi Karagümrük Başkanı

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:52:54
Tanrıverdi Karagümrük Başkanı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük Spor’da, yapılan yönetim kurulu toplantısında, Hikmet Tanrıverdi’nin başkanlığında yeni bir yönetim kurulunun oluşturulması kararlaştırıldı. 

2001-2006 dönemlerinde Malatyaspor’da başkanlık yapan Hikmet Tanrıverdi, Fatih Karagümrük Spor’la yeniden spor camiasına döndüğünü belirterek, Başkanlık görevinin kendisi adına gurur verici olduğunu söyledi.

Tanrıverdi, 1926 yılında kurulan Fatih Karagümrük Spor’un 88 yıllık köklü bir kulüp olduğunu vurgulayarak, “En son 1983-1984 sezonunda süper ligde yer alan Fatih Karagümrük Spor’da bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Fatih Karagümrük Spor’da öncelikli hedefimiz yeni çıktığı Spor Toto 2. Lig’de kalıcı olmasını sağlamak. Ardından güçlendireceğimiz yeni kadromuzla ikinci yıl bir üst lige, ardından da yeniden süper lige çıkmayı amaçlıyoruz” dedi.

“HERKESİ GÜÇ BİRLİĞİ YAPMAYA DAVET EDİYORUZ”

Hikmet Tanrıverdi, uzun yıllardır Malatya ile özdeşleşen ve Malatyaspor’un kardeş takımı olarak anılan Fatih Karagümrük Spor’u çok daha başarılı bir seviyeye taşımak için tüm güçlerini ortaya koyacaklarını ifade etti.

Başta İstanbul’daki Malatyalılar olmak üzere Fatih Karagümrük Spor’a gönül bağıyla bağlı olan tüm taraftarların sahip çıkacağı bir kulüp oluşturacaklarını dile getiren Tanrıverdi, “Bunun için yüreği kırmızı-siyahtan yana atan herkesi, daha önce Malatyaspor’da gerçekleştirdiğimiz gibi kulüp çatısı altında güç birliği yapmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız