SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tanrıverdi Kulüp İçin Para Ararken!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, kulübe destek için para ararken, kendi şirketindeki bir elemanının, daha önce "çaldırdım mı, düşürdüm mü, bilmiyorum?" dediği 15 bin 700 YTL'den sonra, 48 bin YTL parayla kayıp olduğu öğrenildi.

Tanrıverdi'nin, Malatya'daki otomotiv şirketinde "tahsilatçı" olarak çalışan 26 yaşındaki Feyzullah Ö. adlı şahsın, geçtiğimiz hafta Cuma günü bankadan tahsil ettiği 15 bin 700 YTL paranın, Hastane Caddesi'nde yürürken olmadığını farkettiğini belirttiği, polise "çaldırdım mı, düşürdüm mü, bilmiyorum?" diye ifade verdiği bildirilirken, şirketin genel müdürü Enes Perçin'in elemanın "parayı kaybettiği" düşüncesiyle, bu olayla ilgili şikayetçi olmadığı öğrenilmişti.

Tahsilatçı olan Feyzullah Ö. adlı şahsın, son olarak tahsil ettiği 48 bin YTL parayı, şirketin hesabına yatırmayıp, kayıplara karıştığı, şirket genel müdürü Perçin'in Perşembe günü polise yaptığı başvuruyla ortaya çıktı. Perçin'in polise yaptığı başvuruda, tahsilatçı olan Feyzullah Ö.'nün, 48 bin YTL parayı şirket hesabına yatırmadığını, 3 Mayıs Çarşamba akşamından itibaren bu şahsa ulaşamadıkları için parayı çalıp çalmadığını öğrenemediklerini belirttiği bildirilirken, adı geçen şahıs polis tarafından "Güveni Kötüye Kullanmak Suretiyle Hırsızlık İddiası" ile aranıyor.

Tanrıverdi'nin şirketinden "kayıp" olan para miktarı 63 bin 700 YTL'ye ulaşırken, kulüp başkanı diğer yandan, küme düşmeme mücadelesi öncesinde kulübün maddi sorunlarını çözmek için çabalarını sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız