SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tanrıverdi, Kulüpler Birliği Başkan Adayı mı?

A- A+ PAYLAŞ

Kulüpler Birliği Vakfı'nın başkanını belirlemek üzere bugün yapacağı toplantı yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelendi.

Kulüpler Birliği'nin toplanma saati sırasında Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ve beraberindeki başkanların da Sheroton Oteli'nde bir araya geldikleri öğrenildi.

Başkanını seçmek üzere bugün toplanması gereken Kulüpler Birliği Vakfı, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için bir hafta sonra aynı gün ve aynı saate ertelendi. Kulüpler Birliği'nin bugün yapılması planlanan toplantısına sadece Ankaraspor, Fenerbahçe, Gençlerbirliği, Malatyaspor ve Gaziantepspor yöneticilerenin katılması sonucunda 10 kişilik yeter üyeye ulaşılamadı ve toplantı ertelendi.

Daha önce Kulüpler Birliği Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Ankaraspor Başkanı Hilmi Gökçınar'ın yanısıra Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ile Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi'nin de başkanlığa aday olduğu ve yaşanan bu son dakika gelişmelerinin ardından bazı kulüp başkanlarının Kulüpler Birliği toplantısına katılmayıp Sheroton Oteli'nde bir durum değerlendirmesi yaptığı öğrenildi.

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Kulüpler Birliği Başkanvekili Hikmet Tanrıverdi, gerekli çoğunluğu sağlayamadıkları için toplantının bir hafta sonrasına ertelendiğini belirterek, "Vakfımızın adı Kulüpler Birliği. Adından da anlaşılacağı gibi birlik halinde olmamız gerekli. Bu birliği sağlamak için çalışıyoruz. Tek bir başkan adayının üzerinde birleşemediğimiz için bu toplantıyı ertelemek durumunda kaldık" dedi.

Kulüpler Birliği Başkanlığı'na adaylığını daha önceden açıklayan Ankaraspor Kulübü Başkanı Hilmi Gökçınar ise daha önce kulüp başkanlarıyla yaptığı bire bire görüşmeler sonucunda diğer kulüp başkanlarının da kendisini desteklediğini ifade ederek, "Bugün burada bir toplantı olacağını tüm kulüp başkanlarına tebliğ ettik. İlhan Cavcav başkanlığa devam edecek olsaydı, kimse adaylığını açıklamayacaktı. Diğer kulüpler de benim başkanlığımı destekliyor. Bizim isteğimiz tek bir aday altında birleşmekti. Bugün burada bu toplantının yapılmasını istiyorduk. Toplantı ertelenecekse bile burada yapılacak bir toplantı sonrasında ertelenecektir. Başka başkan adayları çıkacaksa bile bunun kararının başka bir yerde ve başka bir şekilde yapılması etik olmadı" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız