SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tanrıverdi Malatya'da

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor başkanlığı görevine gıyabında getirilen, bu göreve devam etmesi için çeşitli girişimlerde bulunulan Hikmet Tanrıverdi, öğle saatlerinde karayolu ile Malatya'ya geldi.

Tanrıverdi'nin bugün ve yarın bazı görüşmeler yapacağı, Malatyaspor'la ilgili kendi önerilerini Malatyaspor konusuna hassasiyet gösteren bazı milletvekilleri ve il yöneticileriyle görüşeceği bildirildi. Bu önerilerin, kendi başkanlığı dışında, görevi üstlenecek birine destek vermeyi içerdiği, buna ilişkin ayrıntıları ilgililerle paylaşacağı öne sürülüyor.

Tanrıverdi'nin görüşmelerinin ardından yarın bir basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

Bu arada Malatyaspor yönetim kurulu üyesi İlyas Karahan, Hikmet Tanrıverdi'nin görevi devralması halinde kendilerinin de bir Malatyalı olarak destek vereceklerini söyledi. Kimseyle bir görüşme yapmadan, gıyabi olarak yönetime seçildiklerini ifade eden Karahan, "Hikmet başkan Malatya'ya gelerek, son durum hakkında bir basın toplantısı yapacaktır. Benim Hikmet başkan ile herhangi bir görüşmem olmadı, ama birkaç yönetici arkadaş ile görüştüğünü biliyorum. Hikmet başkan göreve gelirse bizler de bir Malatyalı olarak destek vermeye hazırız" dedi.

Şehrin topyekun takıma destek vermesi gerektiğini belirten Karahan, "Takımda borç yükü çok büyük ve bu birkaç kişiyle çözülebilecek bir konu değil. Şehirde birlik ve beraberlik sağlanarak, topyekun bir şeyler yapılmalıdır. İstanbul'da bulunan arkadaşlarımız işlerinden ve ailelerinden taviz vererek bir şeyler yapmaya çalışıyor. Şehrin mülki amirlerinin de destek vermesi gerekiyor" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız