SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Tanrıverdi, 'Şenes Erzik Dedi'..''

A- A+ PAYLAŞ

Televizyon yorumcusu ve spor yazarı Erman Toroğlu, Hürriyet Gazetesi'ndeki yazısında, Futbol Federasyonu'nun önümüzdeki hafta sonunda yapılacak seçimleri öncesi değerlendirmelerde bulunurken, Kulüpler Birliği'nin destekleyeceği başkan adayını belirleme ile ilgili toplantısında Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi'nin, "Şenes Erzik" ismini verdiğini öne sürdü. Ancak, Kulüpler Birliği'nin toplantısında yapılan oylamanın ardından, adı geçenler arasında en fazla oyu Haluk Ulusoy'un alması nedeniyle, birliğin prensip kararı nedeniyle, en fazla oyu alan bu isim, birliğin adayı olarak açıklanırken, Malatyaspor Başkanı Tanrıverdi'nin, aslında bu oylamanın yapıldığı toplantıda "çekimser" kaldığı öğrenildi.

TOROĞLU'NUN YAZISI..

Erman Toroğlu, Hürriyet'te şunları yazmıştı..

"..Özhan Canaydın, Kulüpler Birliği toplantısına giriyor. Sağında 7, solunda 8 kişi oturuyor. Canaydın oylama yapıyor. Sağ tarafında oturanların hepsi Ulusoy taraftarı. Oylamaya oradan başlıyor. Ne de olsa acemi. O kadar ince düşünemez. Koçum aslanım dersen, havuza bile itebilirsin. Sağ taraftaki 7 kişiden silme Ulusoy ismi çıkıyor. Sol taraftakiler Ulusoy demeyecekler ama sağda 7 Ulusoy ismi çıkınca korkuyorlar.

Neden?

ÖLME İSTEĞİ

Yarın Ulusoy federasyon başkanı olursa bizim için iyi olmaz, diye düşünüyorlar. Ama yine de çekimser kalıyorlar. En son Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, "Şenes Erzik" diyor.

Haluk Ulusoy tekrar seçilirse, kendi kafasına uyanlarla gelecek. Geçmiş dönemlerde ne oldu, ne değişti ki şimdi değiştirecek? Türkiye'de bu işin sahibi kulüpler. Ama hep o iktidar olma hırsı, hep o çorbanın başında oturup, kepçeyle o çorbayı içerek ölme isteği.

Bakan da kısaca şunu diyor, "Dün bizi kurtar diyordunuz, şimdi biz beraberiz diyorsunuz. Ya o zaman beni yanlış yönlerdirdiniz, ya da şimdi..."

Türkiye demokratik bir ülke. Ulusoy aday olabilir. Sonrası ne olur. Sizlere çok net bir şey söyleyeyim mi, yani kulüplere? Kendi düşen ağlamaz. "

MALATYASPOR'DAN İSİM YOK..

Erman Toroğlu'nun yazısında, Malatyaspor Başkanı Tanrıverdi'nin "Şenes Erzik" adını verdiğine ilişkin iddiaya yer verilmesine karşın, Malatyaspor Başkanının, oylanan Haluk Ulusoy ve Ayhan Bermek isimlerinden herhangi birinden yana tavır koymadığı, Levent Bıçakçı'nın da bu oylamada adının geçmediği öne sürülüyor.

Malatyaspor'un, halen Bıçakçı federasyonunda başkan yardımcısı olan Hasan Doğan'ın yanında yer alacağı bir isimden yana seçimlerde tavır koyacağı öne sürülürken, Hasan Doğan'ın durumunun da henüz netleşmediği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız