SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tanrıverdi: ''Sokağa Atacak Paramız Yok..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Brezilya'dan yapacakları transferlerle ilgili çıkan sorunları değerlendirirken, kulüp koşullarına ve prensiplerine göre hareket etmek durumunda olduklarını söyledi. Bu arada, Nijeryalı bir futbolcu da Malatyaspor'un gündemine girdi..

"OYNAK FİYATLAR.."
Teknik Direktör Feyyaz Uçar'ın birkaç haftalık izlemelerinin ardından belirlediği bazı futbolcularla ilgili kendisi de Brezilya'da görüşmelerde bulunan, transfer edilecek 1 veya 2 futbolcu için 5-6 alternatif isim belirlendiğini kaydeden Tanrıverdi, kendileriyle görüşülüp ön anlaşma sağlanan futbolcularla ilgili daha sonra parasal sorunlar çıkarıldığını, yeni koşullar öne sürüldüğünü söyledi.

Türkiye ligleri dahil olmak üzere dünyanın birçok yerinden Brezilya'dan futbolcu transferi için bu ülkede çok sayıda kulüp yöneticisi ve menajerin temaslarda bulunduğunu belirten Tanrıverdi, "Bu nedenle fiyatlar çok oynak. Konuştuğunuz bir futbolcu ile ilgili olarak daha sonra çok farklı koşullar öne sürülüp, prensipte anlaşılan rakamların çok üstünde taleplerde bulunulabiliyor."dedi.

"Bizim sokağa atılacak paramız yok.. Kendimiz için, takımımız için en iyisi ne ise onu yapacağız.." diye konuşan Tanrıverdi, alternatif isimlere yöneleceklerini, gerekirse yabancı transferini, liglerin başlamasından sonra, transfer süresinin bitimine doğru da yapabileceklerini kaydetti.

GÜNDEMDEKİ NİJERYALI..
Bu arada, Malatyaspor, geçtiğimiz hafta U-2 Dünya Gençler Futbol Şampiyonası'nda Arjantin ile finali oynayan ve 2-1 kaybederek dünya ikincisi olan Nijerya Milli takımının defans oyuncularından Ayodele Adeleye (fotoğraftaki)'yi de gündemine aldı.

Aralık 1988 doğumlu olan, l.65 boyundaki oyuncunun ülkesinin lig 6'ncısı Shooting Stars takımında yeraldığı, Malatyaspor Kulübü'nün bu futbolcuyla ilgili girişimlerinin sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan, Malatyaspor'un geçtiğimiz sezon devre arasında, Haziran'da kadrosuna katmak üzere ön anlaşma yaptığı, ancak daha sonra gelen teknik direktör Feyyaz Uçar'ın Fevzi'yle devam kararı üzerine gündemden çıkardığı eski Gençlerbirliği kalecisi Botaniç'in, Malatyaspor'u UEFA'ya şikayet ettiği, bu kurumun kulüpten savunma istediği haber alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız