SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tanrıverdi ve Göğebakan Üniversitede

0
Güncellendi - 2016-03-10 21:37:21
Tanrıverdi ve Göğebakan Üniversitede
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı işadamlarından Hikmet Tanrıverdi ve Yenal Göğebakan, İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Malatya İşadamları Derneği (MİAD) işbirliği ile düzenlediği “Girişimcilik ve Kariyer Söyleşileri” etkinliğinde konuştu.

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHGİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi ve Cybersoft Yönetim Kurulu Başkanı Yenal Göğebakan, etkinlik öncesi Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Ziyaretin ardından Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ile misafirleri “Girişimcilik ve Kariyer Söyleşileri” etkinliğine katılmak üzere Hoca Ahmet Yesevî Konferans Salonu’na geçtiler.

Etkinliğe, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’in yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Davut Özbağ, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cafer Mum, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ziya Kesiriklioğlu, Malatyalı işadamları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

İnönü Üniversitesi “Girişimcilik ve Kariyer Söyleşileri” etkinliğine konuşmacı olarak davet edilen Malatyalı işadamlarından Hikmet Tanrıverdi ve Yenal Göğebakan, katılımcılara iş hayatı, kariyeri ve tecrübelerini anlattı. Hayatın hangi safhasında olursa olsun herhangi bir alanda başarılı olmak isteniyorsa azimle çok çalışmak, mutlaka her hangi bir yabancı dil bilimek, inovasyona açık ve vizyonel düşünmenin önemine vurgu yapan Hikmet Tanrıverdi ve Yenal Göğebakan, öğrencilere kendi hayatlarından kesitlerle başarılı olma hakkında bilgiler verdiler.

Gazeteci-Yazar Hasan Koç’un moderatörlük yaptığı söyleşiye Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdikleri ve sordukları sorularla söyleşiyi daha verimli hâle getirdikleri kaydedildi.

Söyleşi sonunda Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik tarafından konuşmacılara kristal plâket ve hediye paketi verildi.

Daha sonra Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ile birlikte İnönü Üniversitesi Güneş Enerjisi Santrali’ni de gezen misafir işadamları gördükleri ilgi nedeniyle müteşekkir olduklarını ifade ederek kampüsten ayrıldılar.

SEVGİ EVLERİNE ZİYARET..

Bu arada İstanbul Hazır Giyim Ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi ve Malatya İş Adamları Derneği (MİAD) üyesi Yenal Göğebakan, MİAD Sevgi evlerini ziyaret ederek, çocuklara giysi yardımı yaptı.

Malatya kariyer Günleri etkinliği kapsamında Malatya’ya gelen İstanbul Hazır Giyim Ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi ve MİAD Üyesi Yenal Göğebakan, MİAD Sevgi evlerini ziyaret ederek, burada kalan 110 çocuğa kıyafet yardımı yaptı. İşadamları kıyafetleri dağıtımında çocuklarla birlikte zaman geçirip, sohbet etti.

Ziyarette konuşan Tanrıverdi, "Açıldığı günü hatırlıyorum, o günden bu güne üstüne katkılar gelmiş. Çok güzel bir yer olmuş, ilk yapıldığında Türkiye'de ilk projelerden biriydi. Devlet güzel imkanlar sağlamış. Çocuklarla beraber olmak bizi mutlu etti, bundan sonrada inşallah geleceğiz. Burada sünnet töreni yapacağız. İstanbul gezisi yapacağız" diye konuştu.

Sevgi Evlerinden etkilendiğini söyleyen Göğebakan, "Kapıdan içeri girdiğimde burada yapılanlardan çok etkilendim. Dünyada yatan bütün kötülüklerin altından umutsuz yatan bir çocukluk vardır. Buradaki çocukların gözlerinde mutluluk var huzur var, buna katlı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu

Bülten- iha

718131c5-a6d8-4dd5-99a8-26038e4bd1d4

f6cc674f-9e46-4338-8197-b0196ceee410

MİAD SEVGİ EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLARA YARDIM (ERDAL AKBUĞA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız