SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tanrıverdi ve Uçar Brezilya'dan Döndü

A- A+ PAYLAŞ

Futbolcu transferi için Brezilya'da bulunan Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi ile Teknik Direktör Feyyaz Uçar, Türkiye'ye döndüler.

Liglerin tamamlanmasının hemen ardından yabancı futbolcu transferi için yurtdışına çıkan ve son 3 haftadır da Brezilya'da futbolcu izleyen Teknik Direktör Uçar'dan sonra, kulüp başkanı Tanrıverdi de geçtiğimiz hafta bu ülkeye gitmişti.

Tanrıverdi ve Uçar'ın, Brezilya'da, 2 futbolcu transferi için 5-6 alternatif isim belirledikleri, bu futbolcular ve menajerleri ile görüştükleri bildirildi. Brezilyalı futbolcuların istedikleri fiyatları yüksek bulan Tanrıverdi'nin, Malatyaspor'un teklifini ilettiği belirtildi.

Çarşamba sabaha karşı Uçar'la birlikte yurda dönen Tanrıverdi, teklif ilettikleri futbolculardan önümüzdeki hafta sonuna kadar haber bekleyeceklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız