SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tanrıverdi: "Yeni Bir Sayfa Açıyoruz"...

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, pazar günü Sivasspor'u yeneceklerini iddia etti. Doğan, "Çok iyi transferler yaptık. Formdayız. Maçtan üç puanla ayrılacağız" dedi.

***

Yenilendik

"Malatyaspor'u çok iyi tanıyan ve sarı-kırmızılı formayı seven futbolcuları transfer ettik. Başarı çabuk gelecek".

8 yeni futbolcu
Malatyaspor'da heyecanlı ve iddialı bir bekleyiş var. Teknik patron Ziya Doğan ile menajer Selami Özdemir ilk yarı bitiminden sonra önemli gelişmeler yaşadıklarını belirterek, "Trabzon'dan alınan Emrah ve Volkan, G.Birliği'nden Sertan, Ankaragücü'nden Evren ve Denizli'den gelen Serdal, sarı-kırmızılı formayı seven, camiayı tanıyan önemli oyuncular. Çabuk yükseleceğiz" dedi.

Sivas'ı deviririz

Hafta sonu oynayacakları Sivasspor maçını kazanacaklarını vurgulayan ikili, "3 Çek oyuncumuz takıma alıştı. Form durumumuz oldukça iyi. Tek eksiğimiz taraftarımızla bütünleşmek. Bunu da Sivasspor maçında yaşayacağız. Forma ruhuyla oynayan bir takım olduk. Oyuncularımızın hepsi Malatyaspor'u çok seviyor ve başarıya koşmak istiyor" açıklamasını yaptı.

Biletlere büyük ilgi

Önceki gün 5-10-20 ve 30 YTL'den satışa çıkan Malatya-Sivas maçına sarıkırmızılı taraftarların büyük ilgi gösterdiği açıklandı. Başkan Hikmet Tanrıverdi, taraftarları ilk yarıda üzdüklerini ifade ederek, "Yeni bir sayfa açıyoruz ve taraftarlarımızın desteği, en büyük gücümüz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız