SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tanrıverdi: ''Zamanı Geldi''...

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor formasıyla FANATİK’e poz veren başkan Hikmet Tanrıverdi yakın zamanda 4 büyükler dışında Anadolu’dan başka bir takımın şampiyon olabileceğini belirtip, “En büyük aday ise biziz” dedi

Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Almanya’da FANATİK’in sorularını yanıtladı. Sarı - Kırmızılı takımın bu sezon büyük hedefler peşinde koşacağının altını çizen Tanrıverdi, Fanatik Gazetesi muhabiri Mehmet Ali Sabuncu’nun sorularını yanıtladı. İşte Tanrıverdi’nin gündem yaratacak açıklamaları...

“Malatyaspor’un hedefi artık büyümeli ve bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu sene takım, taraftar, teknik heyet olarak ‘Malatyalı’yım’ diyen herkes çok hırslı. Havuz sisteminden dolayı gelir dağılımının eşit olması ligi kıran kırana bir hale getirecek. Geçen sene bu takımın en büyük sorunu goldü. Bu sorunu iki transfer yaparak çözdük. Okan Yılmaz tecrübesi ve gol vuruşlarındaki becerisiyle bizi güçlendirdi. Mustafa Özkan ise ceza sahasındaki pasörlüğü ile takımın ofansif yönünü kuvvetlendirecek. Ve tabii ki Erciyes’ten aldığımız Taner. Uzun yıllar Malatyaspor’a hizmet edecek bu futbolcunun bana göre ufku açık.”

‘Feyyaz’ı ben istedim’

“Orta saha ve forvet arkasına alacağımız Brezilyalılar da takımımızı geçen seneden daha etkin bir hale getirecek. Ligdeki 4. sezonumuz ve camia olarak başarı istiyoruz artık. Malatyaspor’un bu seneki hedefi ligde ilk 5, Türkiye Kupası’nda da ilk 4’e kalmaktır. Aşağısını başarı olarak görmem. Hesabımızı kitabımızı bilerek hareket ediyoruz. Elbette ki bu takımın borcu var. Ama diğer takımlar gibi sıkışacak düzeyde değiliz. Ancak futbolda başarı istiyorsanız, gelirinizin fazla olması gerekir. Feyyaz’ı takımın başına getirmeyi ben istedim. Onun futbolculuğunun güzelliğinin yanında içi de güzel ve temiz. Kendisi bizim için bir şans. Feyyaz için de kendisine güvenen bir Malatyaspor şans.”

‘Göğsümüz kabaracak’

“40. yılımızı yaşıyoruz. Hepimiz için önemli bir yıl. Malatyaspor olarak başarı, koyduğumuz hedefe varmaktır. Ben ve arkadaşlarım bir ekip halinde Malatyaspor’u bu sene etkili futboluyla göğsümüz kabara kabara seyredeceğimize inanıyoruz. Artık 4 büyüklerin devri bitmiştir. Çok yakın bir gelecekte Anadolu’dan da bir şampiyon mutlaka çıkacaktır. Ve biz Malatyaspor olarak bu şampiyonluğun en güçlü adayıyız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız