SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tanrıverdi:''Kurban Olduk''...

A- A+ PAYLAŞ

Başkan Tanrıverdi: Üzerimize çok gelindi. Hakemler en az 15 puanımızı gasp etti. Adeta kurban edildik.

Süper Lig'den İkinci Lig'e düşen Malatyaspor'un başkanı Hikmet Tanrıverdi sonunda patlayarak, "Üzerimize çok gelindi ve biz kurban edildik" dedi. Yönetimin, daha önceki teknik heyetlerin ve hakemlerin hatalarıyla bugünkü duruma geldiklerini söyleyen Tanrıverdi, "Bütün bunlara oyuncuların uyum sorunu da eklenince böyle
oldu" dedi.

ADETA GASP EDİLDİK

Hakemlerden oldukça dertli olduklarını belirten Tanrıverdi, "Hakemler sayesinde adeta 15 puanımız gasp edildi. Ve sonunda lige veda ettirildik. Denizli-F.Bahçe maçı bizden 16 dakika sonra bitti. Futbol Federasyonu'nun bu konudaki kararını merakla bekliyorum" diye konuştu.

12 BİN 500 YTL CEZA

Tanrıverdi gelecek ay genel kurula gideceklerini de belirterek, "Valimiz ve belediye başkanımızla görüşeceğim. 'Devam etmende yarar var' derlerse ederim. Çapulculara bırakmam" dedi. PFDK, Malatya'ya Samsun maçındaki olaylar nedeniyle 12 bin 500 YTL ceza verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız